hosseinavr 10 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خدمت دوستان گرامی من در هنگام کامپایل با این خطا موجه شدم لطفا راهنمایی کنید کتابخانه things.jar رو هم به برنامه ام اضافه کردم باز مشکل دارم بیسیک منم 6.8 هستش و جوا 8 B4A version: 6.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.05s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.01s) Generating R file. (0.06s) Compiling debugger engine code. (0.96s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: C:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android\libraries\androidthings.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۶ تو ارور گفته این فایل پیدا نشده androidthings.jar فایل رو به همین اسم تغییر بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinavr 10
سلام خدمت دوستان گرامی من در هنگام کامپایل با این خطا موجه شدم لطفا راهنمایی کنید کتابخانه things.jar رو هم به برنامه ام اضافه کردم باز مشکل دارم بیسیک منم 6.8 هستش و جوا 8
B4A version: 6.80
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.05s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.01s)
Generating R file. (0.06s)
Compiling debugger engine code. (0.96s)
Compiling generated Java code. Error
Cannot find: C:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android\libraries\androidthings.jar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.