Siaic 88 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام ارور زیر یعنی چی ؟ (ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=0; index=26 من یه آرایه تعریف کردم : dim ar() as string بعد تو حلقه for مقدار دهی میکنم ارور بالارو میده ... لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ در 46 دقیقه قبل، Siaic گفته است : با سلام ارور زیر یعنی چی ؟ (ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=0; index=26 من یه آرایه تعریف کردم : dim ar() as string بعد تو حلقه for مقدار دهی میکنم ارور بالارو میده ... لطفا راهنمایی کنید. سلام . وقتی از آرایه استفاده میکنی زمانی که فراخوانی می کنی نباید شماره آرایه ات بیشتر از مقدار موجود باشه مثلا اگه ارایت 7 تا خونه داره و شما بزنی خونه 8 ، ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
با سلام ارور زیر یعنی چی ؟
(ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=0; index=26
من یه آرایه تعریف کردم :
dim ar() as string
بعد تو حلقه for مقدار دهی میکنم ارور بالارو میده ...
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.