Siaic 88 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سلام من یه مولتی پنل دارم داخلش یه ایمیج ویو قلب برای علاقه مندی که حالت عادی رنگ خاکستری، میخوام وقتی کلیک شد رنگش قرمز بشه... چکار باید کنم که فقط همون ایمیج ویو قلبش قرمز بشه چون رویداد همه ایمیج ویوها یکیه، باید با تگ و سندر تشخیص داد... ولی مشکل دارم تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ سلام اینطوری خوب وقتی رو پنل base کلیک شد میاد پنل رو توی یک پنل دیگه میریزیم و بعد به ترتیب در دیزاین که ایمج ویو چندومه اونو رو میریزیم تو ایمج ویو یا وقتی که یک راست رو ایمیج ویو کلیک شد که دیگه سادس بعد می تونی تگ هم ذخیره کنی داخل دیتابیس ترتیب دیزاین base 0 name 1 mess 2 like Sub base_Click Dim p As Panel = Sender Dim image As ImageView = p.GetView(2) image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Like.jpg") End Sub Sub like_Click Dim image As ImageView = Sender image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Like.jpg") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، amir54 گفته است : سلام اینطوری خوب وقتی رو پنل base کلیک شد میاد پنل رو توی یک پنل دیگه میریزیم و بعد به ترتیب در دیزاین که ایمج ویو چندومه اونو رو میریزیم تو ایمج ویو یا وقتی که یک راست رو ایمیج ویو کلیک شد که دیگه سادس بعد می تونی تگ هم ذخیره کنی داخل دیتابیس ترتیب دیزاین base 0 name 1 mess 2 like Sub base_Click Dim p As Panel = Sender Dim image As ImageView = p.GetView(2) image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Like.jpg") End Sub Sub like_Click Dim image As ImageView = Sender image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Like.jpg") End Sub این مشکل حل شد ولی با ۱ روش دیگه حالا یه مسئله جدید بوجود اومد من تو مولتی پنلم، ۱۰ تا پنل دارم، رو هر پنل یه ایمیج ویو که ایکن play داره، هر کدوم که میزنم میاد یه صوتی پخش میکنه و ایکن به pause تبدیل میشه... تا اینجا ok مشکل این وقتی یکی از پنل ها, آیکنش pause (یعنی صوت در حالت پخش) میام یه پنل دیگه دکمه play میزنم هر دو آیکون pause میشن در صورتی که باید ایکن اون پنل حالتش عوض کنه و به play تبدیل بشه (حالت الا کلنگی داشته باشه) میشه یه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ خوب شما تگ ایمیج ویو رو دارید بیاید اینکارو بکنید Dim tagpaly="paly20" As String For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Panel Then Dim p As Panel = v Dim image As ImageView p.getView(2) If image.Tag = tagpaly Then image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Play.jpg") Exit End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام
من یه مولتی پنل دارم داخلش یه ایمیج ویو قلب برای علاقه مندی
که حالت عادی رنگ خاکستری، میخوام وقتی کلیک شد رنگش قرمز بشه...
چکار باید کنم که فقط همون ایمیج ویو قلبش قرمز بشه
چون رویداد همه ایمیج ویوها یکیه، باید با تگ و سندر تشخیص داد... ولی مشکل دارم
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.