nabeghe 61 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان*che?* اینم یه کتابخونه خیلی ساده که واستون آماده کردم برای مخفی کردن آیکون برنامتون*vibre* ینی همون آیکونی که بعد نصب برنامه میاد توی منوی لانچرتون کار باهاش خیلی خیلی راحته فقط اسم کلاسی که باید تعریف شه BigHide هست*hendoone* کتابخونه منوی پیچی هم در حال آماده شدنه*sigar* رمزشم که basic4android.org هس*herher* خب اون نسخه ی قبلی کتابخونه نشون دادن بعد مخفی شدنش مشکل داشت تو این حل کردم توضیحاتو تومتدهای کتابخونه نوشتم 1- برای مخفی کردن تو اکتیوتی اصلی از تابع مخفی کردن آیکون استفاده کنید بعد اینکه تابع اجرا شد و از اکتیویتی اصلی خارج شدید دیگر قادر به اجرای دوباره اون نخواهید بود یعنی نمیتونید اکتیوی اصلیو اجرا کنید 2- برای نشون دادن دوباره آیکون تابع رو هرجایی میتونید استفاده کنید روش استفاده هم تو توضیحات توابع بیان شده منتظر آپدیت بعدی کتابخونه باشید Bigbuzz_Hide Updated.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ببخشید قبل از اینکه تست کنم میخواستم بپرسم که کدوم آیکون رو پاک میکنه ؟ آیکون داخل برنامه کنار تایتل ر. یا اینکه Shortcut برنامه رو پنهان میکنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nabeghe 61 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ آیکون برنامه که پس از نصب ظاهر میشه رو پنهان می کنه یعنی همون Shortcut لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ Azizam Mc Az Library Khoubet. Mishe Tozih Bedid Chetor Bayad Estefade Kard ?? Mc لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nabeghe 61 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ Azizam Mc Az Library Khoubet.Mishe Tozih Bedid Chetor Bayad Estefade Kard ?? Mc کتابخونه رو که تعریف کنی توی توضیح متدش مثالشو نوشتم فقط این ورودیارو واسه ورژن بعدی گذاشتم که بیشتر بگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. این کتابخانه Shortcut رو حذف میکنه یا خود برنامه رو از لیست برنامه ها حذف میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ Baeid Midunam AppIcon In AppDrawer Android Ro Hide Kone. Chun Bayad Farakhani Beshe, Hamoun ShortCut Ro Hide Mikone لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nabeghe 61 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ شرمنده دوستان تابع نشون دادن مشکل داشت با ذکر توضیحات و نسخه جدید کتابخونه پستمو ادیت کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hidden-coder 10 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام بسیار عالی دنبالش بودم گفت نیس یه نمومه سورس هم همراه لایبری ها میزاشتین بهتر نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ mohammad-alone دوست گلم. لطفا انگلیسی تایپ نکنید،این فروم فارسیه و هیچ جاش انگلیسی تایپ نشده به جز پاسخ های شما. تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دمت گرم با این لایبری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان فرض بگیرید ما دو تا برنامه داریم به اسم test1 , test2 من با این لایبری آیکون برنامه test1 را مخفی کردم اما من برای آشکار کردن آیکون test1 از کد زیر تو برنامه test2 استفاده می کنم اما خطا می گیره Hadi.ShowIcon(r.GetContext,"Tasks.manager") =========================== یه سوال دیگه هم دارم چطوری با این لایبری از برنامه خودم یک آیکون برنامه دیگه را مخفی کنیم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا شما فعلا رمز فایل هارو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا شما فعلا رمز فایل هارو بگید پست اول رو با دقت بخونید دوست من گفته شده : رمزشم که basic4android.org هس*herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ سلام . الان برنامه رو مخفی کردم چطور باید بیارمش ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ دوست عزیز ببینید پست مال کی هست؟!لطف کنید پست های قدیمیرو بالا نیارید و سوالاتتون رو توی تاپیک های جداگانه بپرسید. همونطور که در توضیحات گفته شده یک تابع وجود داره برای این که از حالت مخفی بودن در بیاد : - برای نشون دادن دوباره آیکون تابع رو هرجایی میتونید استفاده کنید روش استفاده هم تو توضیحات توابع بیان شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ سلام.من از این کتابخونه استفاده کردم ولی ایکون رو مخفی نمیکنه و برنامه فورس کلوز میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام چگونه یک برنامه ئیگر رو با این مخفی کنم ؟ مثلا تو برنامم دو تا دکمه دارم مخفی کردن برنامه تلگرام و دکمه دوم باز کردن برنامه تلگرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.