danial1369 102 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ دوستان چرا ویدیو ویو تمام صفحه نمیشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ من تست کردم امکان تمام صفحه شدن ویدیو در بیسک 4 اندروید وجود نداره یا اگه هم وجود داره من بیخبرم شما چه پیشنهاد میکتید برای رفع این مشکل اگه امکانش هست بهم کتابخانه معرفی نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ سلام منظورتون چیه که تمام صفحه نمیشه؟ کتابخونه VideoViewExt رو تست کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ درسته با کتایخانه ای که شما گغتید تمام صفحه میشه اما جای نعجب داره چرا کتابخانه خود بیسیک چنین امکاناتی بهش نداده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
danial1369 102
دوستان چرا ویدیو ویو تمام صفحه نمیشه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.