محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ سلام اساتید محترم من یه دیتابیس انلاین دارم که تو ستونgem اعدادی به هم ریخته هست من میخوام اونارو تو برنامم دریافت کنم و به ترتیب از زیاد به کم تو لیست نشون بدم همچنین ردیف اول دوم و سوم رو هم تو سه تا لیبل نمایش بدم در جای دیکه ای از برنامه چطور باید این کار رو کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، mmkmmk گفته است : سلام اساتید محترم من یه دیتابیس انلاین دارم که تو ستونgem اعدادی به هم ریخته هست من میخوام اونارو تو برنامم دریافت کنم و به ترتیب از زیاد به کم تو لیست نشون بدم همچنین ردیف اول دوم و سوم رو هم تو سه تا لیبل نمایش بدم در جای دیکه ای از برنامه چطور باید این کار رو کنم سلام برای این کار شما یک کوئری نیاز دارید به این شکل : SELECT gem FROM tbl_name ORDER BY gem DESC لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ در 19 ساعت قبل، ghost94 گفته است : سلام برای این کار شما یک کوئری نیاز دارید به این شکل : SELECT gem FROM tbl_name ORDER BY gem DESC خب حالا چطور ميشه رديف هاي اول تا سوم رو جدا كنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، mmkmmk گفته است : خب حالا چطور ميشه رديف هاي اول تا سوم رو جدا كنم Select gem from tbl_name where id between 1 and 3 order by id desc لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد مهدی کمالی 19
سلام اساتید محترم
من یه دیتابیس انلاین دارم که تو ستونgem اعدادی به هم ریخته هست
من میخوام اونارو تو برنامم دریافت کنم و به ترتیب از زیاد به کم تو لیست نشون بدم
همچنین ردیف اول دوم و سوم رو هم تو سه تا لیبل نمایش بدم در جای دیکه ای از برنامه
چطور باید این کار رو کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.