amir386 39 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان به یه مشکل بر خوردم در ارتباط با برقرای درسته ارتباط با api تلگرام اگر متنی انگلیسی باشه که مشکلی نیست ولی اگه به طور فارسی باشه به عنوان مثال کلمه "جوجه" رو اینطور برمیگردونه \u062c\u0648\u062c\u0647 که کد ثابتیه مثلا حرف ج همیشه اینطوره /u062c این چه جور کد زنیه و چطور باید دیکدش کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام من هم وقتی جیسون رو دریافت میکنم همچین فرمتی بهم میده ولی نباید مشکلی پیش بیاد من با همین نحوه ی نوشتار نمایشش میدم و خودش برمیگرده : label.text = \u062c\u0648\u062c\u0647 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ در 14 دقیقه قبل، ctrain گفته است : سلام من هم وقتی جیسون رو دریافت میکنم همچین فرمتی بهم میده ولی نباید مشکلی پیش بیاد من با همین نحوه ی نوشتار نمایشش میدم و خودش برمیگرده : label.text = \u062c\u0648\u062c\u0647 اصلا مگه چنین چیزی میشه منطقی نیست اگه داخل کتیشن بزاریم ک همون نوشترو برمیگردون و بدون کتیشن هم چون نمیدونه چیه اصلا خطا میده.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ در 22 دقیقه قبل، amir386 گفته است : اصلا مگه چنین چیزی میشه منطقی نیست اگه داخل کتیشن بزاریم ک همون نوشترو برمیگردون و بدون کتیشن هم چون نمیدونه چیه اصلا خطا میده.... آره درست میگین حواسم نبود! الان تستش کردم دیدم همین فرمت رو مستقیم میده من با httputils بطور غیرمستقیم (job.getstring) اینکار رو میکردم بذار بگردم نتیجه ای بود همینجا میگم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، amir386 گفته است : سلام دوستان به یه مشکل بر خوردم در ارتباط با برقرای درسته ارتباط با api تلگرام اگر متنی انگلیسی باشه که مشکلی نیست ولی اگه به طور فارسی باشه به عنوان مثال کلمه "جوجه" رو اینطور برمیگردونه \u062c\u0648\u062c\u0647 که کد ثابتیه مثلا حرف ج همیشه اینطوره /u062c این چه جور کد زنیه و چطور باید دیکدش کنم؟؟ سلام . عکس از کدای php تون بزارید . میتونید از urlencode("") استفاده کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S@jj@d 10 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام من اندروید استدیو بلدم، b4a کار نکردم استاندار جیسونه که کلمات فارسی تبدیل به کد میشه و طبیعیه ولی مشکل شما توی بیسیک عدم تجزیه یا پارس نشدن صحیح جیسون، چون اگر شده بود اتوماتیک کلمات فارسی دیکد میشد، جیسونتون رو چطور پارس کردید؟ با JSONParser تست کنید: B4A - JSON =-=-=-= یا اگر سمت php قصد دارید جیسونتون رو دیکد کنید از json_decode استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir386 39
سلام دوستان به یه مشکل بر خوردم در ارتباط با برقرای درسته ارتباط با api تلگرام
اگر متنی انگلیسی باشه که مشکلی نیست ولی اگه به طور فارسی باشه
به عنوان مثال کلمه "جوجه" رو اینطور برمیگردونه
که کد ثابتیه مثلا حرف ج همیشه اینطوره /u062c
این چه جور کد زنیه و چطور باید دیکدش کنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.