bahman2012 13 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان تو برنامم زمان جایجا شدن بین اکتیوتی ها یه لحظه صفحه سیاه با به همراه نام اکتیوتی نمایش داده میشه بنظرتو مشکل از چی میتونه باشه من اینو حتی تو یه پروژه خالی هم تست کردم دیدم باز اینجوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ میشه همون پروژه ی خالی رو پیوست کنی یه نگاه بندازم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ در 10 دقیقه قبل، hojjatborohan گفته است : میشه همون پروژه ی خالی رو پیوست کنی یه نگاه بندازم؟ خوده پروژه test.zip - آپلود عکس و فایل رایگان خروجی پروژه Layout1.apk - آپلود عکس و فایل رایگان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ testapp رو گوشی من که این مشکلی نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ یه لحظه خیلی کوتاه بینت صفحات یه سیاهی با لیبل پروژه نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ شما این پروژه رو که دادم تست کن این همه هم اسم ندیم یهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ در 4 دقیقه قبل، hojjatborohan گفته است : شما این پروژه رو که دادم تست کن این همه هم اسم ندیم یهتره تست زدم بازم همونجوری بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman2012 13
سلام دوستان تو برنامم زمان جایجا شدن بین اکتیوتی ها یه لحظه صفحه سیاه با به همراه نام اکتیوتی نمایش داده میشه بنظرتو مشکل از چی میتونه باشه من اینو حتی تو یه پروژه خالی هم تست کردم دیدم باز اینجوری میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.