ahmandir 11 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان من می خوام روی رویداد چنج یا تغییر اطلاعات ادیت تکست کد بنویسم . ممنون میشم کدش رو بهم بگین . هرچی تست کردم نتونستم کد خطش رو پیدا کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۶ سلام، این هست دیگه: edittext.addTextChangedListener(new TextWatcher() { @Override public void afterTextChanged(Editable arg0) { // TODO Auto-generated method stub } @Override public void beforeTextChanged(CharSequence arg0, int arg1, int arg2, int arg3) { // TODO Auto-generated method stub } @Override public void onTextChanged(CharSequence arg0, int arg1, int arg2, int arg3) { // وقتی تکست تغییر کرد } }); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ahmandir 11
سلام دوستان من می خوام روی رویداد چنج یا تغییر اطلاعات ادیت تکست کد بنویسم . ممنون میشم کدش رو بهم بگین . هرچی تست کردم نتونستم کد خطش رو پیدا کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.