rezanaseri 6 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 با سلام من می خوام از یک اپ خودم به یک اپ دیگر پیام انتقال بدهم هر دو اپ یکسان هستند ولی به روی دو گوشی جداگانه نصب شده اند نمی خوام نوتیفیکشن بره می خوام پیام رو در یک اکتیویتی اپ دوم ببیند و پس از تایید پیام یک عکس در اکتیویتی اپ اول نشان داده شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 اگه سرور مجازی دارید بهترین راهش استفاده از سوکت هست که خیلی راحت میتونید به صورت لحظه ای و دقیق پیامها رو منتقل کنید. درغیر این صورت تنها راهش اینه که یه سرویس بنویسید که هر چند دقیقه یه بار سرور رو چک کنه اگه پیام جدیدی بود نشون بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 23 آذر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2017 با سلام لطفا این مطلبی که گفتید را بیشتر توضیح می دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 از چه طریقی میخواین پیام رو انتقال بدین عزیز؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 18 آذر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 از طریق دیتا بیس آنلاین mysql لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 اپتون قراره پابلیش بشه تو مارکتها یا فقط رو همون دوتا دیوایسی که فرمودین قراره اجرا بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 18 آذر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 نه قرار نیست پابلیش بشه فقط می خوام از یکی پیام بره به دیگری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام
من می خوام از یک اپ خودم به یک اپ دیگر پیام انتقال بدهم
هر دو اپ یکسان هستند ولی به روی دو گوشی جداگانه نصب شده اند
نمی خوام نوتیفیکشن بره
می خوام پیام رو در یک اکتیویتی اپ دوم ببیند و پس از تایید پیام
یک عکس در اکتیویتی اپ اول نشان داده شود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.