rezanaseri 6 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام من می خوام از یک اپ خودم به یک اپ دیگر پیام انتقال بدهم هر دو اپ یکسان هستند ولی به روی دو گوشی جداگانه نصب شده اند نمی خوام نوتیفیکشن بره می خوام پیام رو در یک اکتیویتی اپ دوم ببیند و پس از تایید پیام یک عکس در اکتیویتی اپ اول نشان داده شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اگه سرور مجازی دارید بهترین راهش استفاده از سوکت هست که خیلی راحت میتونید به صورت لحظه ای و دقیق پیامها رو منتقل کنید. درغیر این صورت تنها راهش اینه که یه سرویس بنویسید که هر چند دقیقه یه بار سرور رو چک کنه اگه پیام جدیدی بود نشون بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ با سلام لطفا این مطلبی که گفتید را بیشتر توضیح می دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ از چه طریقی میخواین پیام رو انتقال بدین عزیز؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ از طریق دیتا بیس آنلاین mysql لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اپتون قراره پابلیش بشه تو مارکتها یا فقط رو همون دوتا دیوایسی که فرمودین قراره اجرا بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ نه قرار نیست پابلیش بشه فقط می خوام از یکی پیام بره به دیگری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام
من می خوام از یک اپ خودم به یک اپ دیگر پیام انتقال بدهم
هر دو اپ یکسان هستند ولی به روی دو گوشی جداگانه نصب شده اند
نمی خوام نوتیفیکشن بره
می خوام پیام رو در یک اکتیویتی اپ دوم ببیند و پس از تایید پیام
یک عکس در اکتیویتی اپ اول نشان داده شود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.