nazanin7268 3 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان من یه تکه کد نوشتم که کاربر با کلیک روی دکمه از گالری عکسش رو انتخاب میکنه بعد عکس توی یه ایمیج ویو نمایش داده میشه تا اینجاش خوبه اما یه دکمه هم تعریف کردم که وقتی روش کلیک میکنه افکت عکس عوض میشه(aria photoshop) دکمه دوم رو باید از نوع bitmapتعریف کنم اما نمیدونم باید چیکار کنم که هر دوتا قسمت کار کنه(اگه اولی رو درست کنم دومی از کار میوفته و بلعکس) ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nazanin7268 3 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، nazanin7268 گفته است : سلام دوستان من یه تکه کد نوشتم که کاربر با کلیک روی دکمه از گالری عکسش رو انتخاب میکنه بعد عکس توی یه ایمیج ویو نمایش داده میشه تا اینجاش خوبه اما یه دکمه هم تعریف کردم که وقتی روش کلیک میکنه افکت عکس عوض میشه(aria photoshop) دکمه دوم رو باید از نوع bitmapتعریف کنم اما نمیدونم باید چیکار کنم که هر دوتا قسمت کار کنه(اگه اولی رو درست کنم دومی از کار میوفته و بلعکس) ممنون میشم کمکم کنید اقایون مدیرا کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۶ والا من تاپیک رو خوندم اصلا نفهمیدم مشکلتون چیه و چی میگین ک کمکی کنم ، شما درست توضیح بده ، کد بزار ببینیم مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nazanin7268 3 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، امین شاهدی گفته است : والا من تاپیک رو خوندم اصلا نفهمیدم مشکلتون چیه و چی میگین ک کمکی کنم ، شما درست توضیح بده ، کد بزار ببینیم مشکل چیه من از این سورس که از همینجا دانلود کردم و خودتون قرار دادید استفاده کردم برای انتخاب عکس از گالری حالا میخوام بتونم عکسی که از گالری انتخاب میشه رو با زدن یه دکمه یه افکت خاص بهش بدم یه راهش رو بلدم که یه عکس رو از قبل تعریف کنم اما من میخوام عکس به انتخاب کاربر انتخاب بشه و کابر خودش بتونه افکت بزاره روی عکس ازaria photoshopاستفاده کردم خدا کنه منظورمو درست رسونده باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nazanin7268 3
سلام دوستان
من یه تکه کد نوشتم که کاربر با کلیک روی دکمه از گالری عکسش رو انتخاب میکنه بعد عکس توی یه ایمیج ویو نمایش داده میشه
تا اینجاش خوبه اما یه دکمه هم تعریف کردم که وقتی روش کلیک میکنه افکت عکس عوض میشه(aria photoshop)
دکمه دوم رو باید از نوع bitmapتعریف کنم اما نمیدونم باید چیکار کنم که هر دوتا قسمت کار کنه(اگه اولی رو درست کنم دومی از کار میوفته و بلعکس)
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.