fun_code 222 ارسال شده در 20 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2017 سلام دوستان بنده چطور میتونم چک کنم و اگر اینترنت موبایل روشن بود خاموشش کنم ؟ منظورم از اینترنت موبایل همون اینترنت سیم کارت هست. پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 20 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2017 بفرمایید عزیز. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 222 ارسال شده در 23 آذر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2017 در در 1396/06/29, 19:15:37، محمدرضا شاهپیری گفته است : بفرمایید عزیز. سلام جناب شاهپیری عزیز، در ابتدا از زحمات و راهنمایی های شما سپاسگزارم Dim mnet As M_Net_Utils mnet.turnData(False) از کتابخانه شما استفاده کردم و در دستگاه گلکسی s6 اج با اررور زیر مواجه شد : (NoSuchMethodException) java.lang.NoSuchMethodException: setMobileDataEnabled [boolean] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 222
سلام دوستان
بنده چطور میتونم چک کنم و اگر اینترنت موبایل روشن بود خاموشش کنم ؟
منظورم از اینترنت موبایل همون اینترنت سیم کارت هست.
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.