modares 2 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان کسی میدونه چجوری باید یک جعبه پیام بسازیم مثل باد صبا یا اپلیکیشن نود که یک قسمت پیام داره پیشاپیش از پاسخ گویی شما متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز؛ باید از دیتابیس و پوش نوتیفیکیشن استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ میشه اموزش بدین یا یک سورس بزارین میخوام به صورت انلاین بتونم پیام بفرستم برای کاربران و توی یک لیبل یا لیست ویو ذخیره بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۶ هرکدوم رو جداگانه یاد بگیرید. آموزش دیتابیس رو همینجا توی فروم سرچ کنید خیلی آموزش هست. پوش نوتیفیکیشن هم همینطور. پیشنهاد هم میکنم از سرویس پوشه استفاده کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ در در 1396/06/30, 20:59:54، AMiN.M7892 گفته است : هرکدوم رو جداگانه یاد بگیرید. آموزش دیتابیس رو همینجا توی فروم سرچ کنید خیلی آموزش هست. پوش نوتیفیکیشن هم همینطور. پیشنهاد هم میکنم از سرویس پوشه استفاده کنید. هم دیتابیس را بلدم و هم نوتیفیکیشن و از سرویس پوشه استفاده می کنم . حالا می خوام متن اون نوتیفیکیشن هایی که با استفاده از سرویس پوشه میفرستم را در یک لیبل یا لیست ویو ذخیره کنم.باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ خب شما باید از سرویس JsonReciever که پوشه توی مستنداتش ارائه میده استفاده کنید و با استفاده از تبادل داده با JSON داده ها رو به اپلیکیشن منتقل کنید و توی دیتابیس ذخیره. به جیسون آشنا هستید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ نه به جیسون اصلا اشنا نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
modares 2
سلام دوستان کسی میدونه چجوری باید یک جعبه پیام بسازیم مثل باد صبا یا اپلیکیشن نود که یک قسمت پیام داره
پیشاپیش از پاسخ گویی شما متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.