Amir - B 185 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستان خسته نباشید ببخشید من میخوام فونت دیزاینرساپورت و ahviewpager رو تغییر بدم . له لینک زیر برخورد کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم . فکر میکنم کد ساده ای هستش . از اساتیدی که تو این کار حرفه ای هستن خواهش میکنم راهنمایی کنن . @محمدرضا شاهپیری Change the font of tab text in android design support TabLayout - Stack Overflow متشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ سلام معادل این کد توی بیسیک میشه این: For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lb As Label=v lb.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("font.ttf") End If Next شما بجای activity میاین ویو یا پنلی که DStabLayout بهش اد شده رو میدین، که البته معمولا همون activity هستش. میاد میگرده هرچی textview هست فونتش رو تغییر میده، بنابراین فونت تب شماهم تغییر میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید من میخوام فونت دیزاینرساپورت و ahviewpager رو تغییر بدم .
له لینک زیر برخورد کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم . فکر میکنم کد ساده ای هستش .
از اساتیدی که تو این کار حرفه ای هستن خواهش میکنم راهنمایی کنن .
@محمدرضا شاهپیری
Change the font of tab text in android design support TabLayout - Stack Overflow
متشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.