mahfelsoft 130 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان . من یه لیست ویو دارم که واسه آیتم هاش بک گراند گذاشتم . حالا می خواستم ببینم آیا میشه که وقتی روی هر آیتمی کلیک میشه کمی عکس تغییر کنه که مشخص باشه کلیک کردیم ؟ مثل باتن که وقتی کلیک میشه میتونیم عکس بزاریم یا رنگیش کنیم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
armin-nosrati 10 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position = 0 Then 'age roye avalin item click shod listview1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ax.jpg") ' ba in dastor b item aval background midim End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ این راه حل به ذهنم رسید تست کردم اما متاسفانه کار نمی کنه دوستان عزیز راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
سلام دوستان . من یه لیست ویو دارم که واسه آیتم هاش بک گراند گذاشتم . حالا می خواستم ببینم آیا میشه که وقتی روی هر آیتمی کلیک میشه کمی عکس تغییر کنه که مشخص باشه کلیک کردیم ؟ مثل باتن که وقتی کلیک میشه میتونیم عکس بزاریم یا رنگیش کنیم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.