rezanaseri 6 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ با سلام من یه مشکل دارم من یک تصویر را در سرور آپلود کردم بدین صوزت که در تیبل ایمیج ها هم شماره ای از تلفن همراه سازنده هست حالا می خواهم از طرف سازنده این تصویر به دوستان خودش عکس ارسال کند شماره موبایل دوستان را در تیبل دیگر دارم به طور خلاصه یک عکس می خواهم از یک اپ به اپ دیگر ارسال شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ لطفا دوستان راهنمایی کنند آیا با کتابخانه پیکاسو میشه انجام داد یه راهنمایی درباره کتابخانه پیکاسو برام بزارید (( من الان در دیتا بیس آنلاینم یک پوشه به نام تصاویر دارم من می خواهم این تصاویر را روی اپ لود کنم منتها یک شرط داره من یک جدول دارم که شامل یه شماره موبایل ( مبدا ) و نام عکس هست یه جدول هم دارم که شامل 10 تا شماره موبایل هست( مقصد) من می خواهم عکس را از مبدا به مقصد بفرستم چیکار کنم)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ سلام سوال شما خیلی گنگ ه ولی تا جایی که من فهمیدم شما می خواید مانند پیام رسان ها که متن و عکس میفرستن برای شما فقط عکس هستش خوب شما اول عکس رو اپلود کنید بعد اسم اون رو تو دیتابیس ذخیره کنید و یک زمان یا یه کدی ذخیره کنید که برنامه متوجه بشه اخرین عکس ها رو داره یا نه و یه php بنویسید اگه عکسی جدید اومد و زمان اون یا کدش بیشتر از کد داخل برنامه بود بیاد اون رو از سرور بگیره و به کاربر نمایش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام
من یه مشکل دارم
من یک تصویر را در سرور آپلود کردم
بدین صوزت که در تیبل ایمیج ها هم شماره ای از تلفن همراه سازنده هست
حالا می خواهم از طرف سازنده این تصویر به دوستان خودش عکس ارسال کند
شماره موبایل دوستان را در تیبل دیگر دارم
به طور خلاصه یک عکس می خواهم از یک اپ به اپ دیگر ارسال شود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.