jaber103 1 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سلام خدمت اساتید راستش دیگه اینترنتو شخم زدم تا بالاخره تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم میخام مقدار باطریو بگیرم .. مقدارشو در لحظه بگیرم . یعنی در زمان کمتر از یک دقیقه . کمتر از یک ثانیه بعد از تغییر مقدارشو داشته باشم اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ سلام رویدادش در کتابخانه Phone و کلاس PhoneEvent وجود داره: Sub Globals Dim phe As PhoneEvents End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) phe.Initialize("phe") End Sub Sub phe_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) Log( Level ) 'درصد باتری: level' End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، jaber103 گفته است : سلام خدمت اساتید راستش دیگه اینترنتو شخم زدم تا بالاخره تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم میخام مقدار باطریو بگیرم .. مقدارشو در لحظه بگیرم . یعنی در زمان کمتر از یک دقیقه . کمتر از یک ثانیه بعد از تغییر مقدارشو داشته باشم اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم B4A Library - BatteryProgressView | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jaber103 1
سلام خدمت اساتید راستش دیگه اینترنتو شخم زدم تا بالاخره تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم
میخام مقدار باطریو بگیرم .. مقدارشو در لحظه بگیرم . یعنی در زمان کمتر از یک دقیقه .
کمتر از یک ثانیه بعد از تغییر مقدارشو داشته باشم اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.