mojtaba2213 4 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان با عرض خسته نباشید هنگام اجرا کردن نرم افزار اروری می ده که فکر می کنم برای جاوا باشه برای حل این مشکل به کمکتون نیاز دارم خیلی ممنون از برنامه نویسانی که به مشکلات ما تازه کار ها جواب می دهند ارور: B4A version: 6.30 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.05s) Compiling debugger engine code. (0.55s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_04 error: error reading bin\extra\stan.jar; error in opening zip file 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، mojtaba2213 گفته است : سلام دوستان با عرض خسته نباشید هنگام اجرا کردن نرم افزار اروری می ده که فکر می کنم برای جاوا باشه برای حل این مشکل به کمکتون نیاز دارم خیلی ممنون از برنامه نویسانی که به مشکلات ما تازه کار ها جواب می دهند ارور: B4A version: 6.30 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.05s) Compiling debugger engine code. (0.55s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_04 error: error reading bin\extra\stan.jar; error in opening zip file 1 error سلام از نسخه های جدید تر جاوا استفاده کنید اجرای برنامه های بر اساس زبان برنامه نویسی جاوا توسط Java Runtime Environment v8.0 Update 144 + JDK • دانلود رایگان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ در 45 دقیقه قبل، sbr گفته است : سلام از نسخه های جدید تر جاوا استفاده کنید اجرای برنامه های بر اساس زبان برنامه نویسی جاوا توسط Java Runtime Environment v8.0 Update 144 + JDK • دانلود رایگان سلام ببخشید خیلی نسخه های مختلف داره میشه بگید از پاتوق یو کدوم گزینه 32 بیتی رو باید دان کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ در 55 دقیقه قبل، sbr گفته است : سلام از نسخه های جدید تر جاوا استفاده کنید اجرای برنامه های بر اساس زبان برنامه نویسی جاوا توسط Java Runtime Environment v8.0 Update 144 + JDK • دانلود رایگان جاوای قبلی رو باید حذف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ در 9 دقیقه قبل، mojtaba2213 گفته است : سلام ببخشید خیلی نسخه های مختلف داره میشه بگید از پاتوق یو کدوم گزینه 32 بیتی رو باید دان کنم http://dl4.patoghu.com/dlpatogh/95/dey/21/JDK.8.0.121.x86-[www.Patoghu.com].rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سلامی مجدد من نصبش کردم آدرسی رو که دادید ولی نصب نمیشه در 18 دقیقه قبل، sbr گفته است : http://dl4.patoghu.com/dlpatogh/95/dey/21/JDK.8.0.121.x86-[www.Patoghu.com].rar سلامی مجدد من نصبش کردم آدرسی رو که دادید ولی نصب نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سلام جناب سینیور ممبر خیلی ممنون ازتون مشکلم کاملا حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojtaba2213 4
سلام دوستان با عرض خسته نباشید هنگام اجرا کردن نرم افزار اروری می ده که فکر می کنم برای جاوا باشه
برای حل این مشکل به کمکتون نیاز دارم
خیلی ممنون از برنامه نویسانی که به مشکلات ما تازه کار ها جواب می دهند
ارور:
B4A version: 6.30
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.03s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.00s)
Generating R file. (0.05s)
Compiling debugger engine code. (0.55s)
Compiling generated Java code. Error
javac 1.6.0_04
error: error reading bin\extra\stan.jar; error in opening zip file
1 error
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.