atakhan 3 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ سلام خیلی خلاصه بگم من میخوام سیک بارم که وقتی زیاد میشه مقدار value میشه 100 میخوام وقتی کم میکنم آخرش بشه -50 چطوری این کارو بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۷ در در 1396/07/06, 14:44:19، atakhan گفته است : سلام خیلی خلاصه بگم من میخوام سیک بارم که وقتی زیاد میشه مقدار value میشه 100 میخوام وقتی کم میکنم آخرش بشه -50 چطوری این کارو بکنم سلام یه روش ساده تعریف سیکبار Dim SeekBar1 As SeekBar SeekBar1.Initialize("SeekBar1") SeekBar1.Max=150 Activity.AddView(SeekBar1,0,0,-1,-2) گرفتن مقدار وتبدیل به مقدار جدید Sub SeekBar1_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) Dim newValue=Value-50 As Int Log(newValue) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ سلام لطفا بیشتر توضیح بدید. مثلا اگه وسط بود چی بشه؟ یا روی 20 بود؟؟ باید درست توضیح بدید تا بشه یه الگوریتم اصولی براش تنظیم کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atakhan 3
سلام
خیلی خلاصه بگم
من میخوام سیک بارم که وقتی زیاد میشه مقدار value میشه 100
میخوام وقتی کم میکنم آخرش بشه -50
چطوری این کارو بکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.