jaber103 1 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ با سلام و خسته نباشید لطفا خیلی مختصر و کوتاه کد اسکرین شاتو بزارین نه از پنل نه از قسمت خاص نه کوچیک نه بزرگ نه وسط نه چیزی فقط کد اسکرین شات ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ در 17 دقیقه قبل، jaber103 گفته است : با سلام و خسته نباشید لطفا خیلی مختصر و کوتاه کد اسکرین شاتو بزارین نه از پنل نه از قسمت خاص نه کوچیک نه بزرگ نه وسط نه چیزی فقط کد اسکرین شات ممنون سلام خود سازنده گفته تو بیسیک نمیشه اسکرین گرفت به جز از خود برنامه تون الکی تلاش نکنید ما رفتیم نشد وفتت رو تلف نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ میخام رو عکس یه نوشته بزارم بعد یجا ذخیرش کنم . خودت چی پیشنهاد میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ کتابخونه ای هست اینکار رو میکنه یه سرچ در سایت انجام بدید معلومه اگه نبود بیاید اون عکس رو داخل یک پنل نمایش بدین و یه لیبل بزارید رو اون بعد از پنل اسکرین بگیرین و بعد ذخیره کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ این کارارو کردم مشکلمم حل شد فقط یه مشکل کوچولو هست من متوجه کدا نمیشم تا بتونم تغییراتمو بهش بدم واسه همین یه مختصر از کد اسکرین شاتو میخام تا خودم بهش پرو بال بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ میشه یکی خط به خط این متودو توضیح بده ممنون میشم ' Take a screenshot. 1 Dim Obj1, Obj2 As Reflector 2 Dim bmp As Bitmap 3 Dim C As Canvas 4 Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA 5 Obj1.Target = Obj1.GetField("vg") 6 'bmp.InitializeMutable(Activity.Width, Activity.Height) 7 bmp.InitializeMutable(Panel1.Width, Panel1.Height) 8 C.Initialize2(bmp) 9 Dim args(1) As Object 10 Dim types(1) As String 11 Obj2.Target = C 12 Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas") 13 args(0) = Obj2.Target 14 types(0) = "android.graphics.Canvas" 15 Obj1.RunMethod4("draw", args, types) 16 Dim Out As OutputStream 17 Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "Aldrete score" & ".png", False) 18 bmp.WriteToStream(Out, 100, "PNG") 19 Out.Close خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ در 9 ساعت قبل، jaber103 گفته است : میشه یکی خط به خط این متودو توضیح بده ممنون میشم ' Take a screenshot. 1 Dim Obj1, Obj2 As Reflector 2 Dim bmp As Bitmap 3 Dim C As Canvas 4 Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA 5 Obj1.Target = Obj1.GetField("vg") 6 'bmp.InitializeMutable(Activity.Width, Activity.Height) 7 bmp.InitializeMutable(Panel1.Width, Panel1.Height) 8 C.Initialize2(bmp) 9 Dim args(1) As Object 10 Dim types(1) As String 11 Obj2.Target = C 12 Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas") 13 args(0) = Obj2.Target 14 types(0) = "android.graphics.Canvas" 15 Obj1.RunMethod4("draw", args, types) 16 Dim Out As OutputStream 17 Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "Aldrete score" & ".png", False) 18 bmp.WriteToStream(Out, 100, "PNG") 19 Out.Close خیلی ممنون میشم تقریبا میشه این Dim Obj1, Obj2 As Reflector Dim bmp As Bitmap Dim C As Canvas Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA ' از کجا عکس بگیره Obj1.Target = Obj1.GetField("vg") bmp.InitializeMutable(Panel1.Width, Panel1.Height)' اندازه محل عکس چقدره C.Initialize2(bmp) Dim args(1) As Object Dim types(1) As String Obj2.Target = C ' اماده اسکرین میشه Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas") args(0) = Obj2.Target types(0) = "android.graphics.Canvas"' از این کتابخانه استفاده کن Obj1.RunMethod4("draw", args, types)' عکس بگیر Dim Out As OutputStream' خروجی Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "Aldrete score" & ".png", False) bmp.WriteToStream(Out, 100, "PNG") Out.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ من سورس رو برای شما آماده کردم متن بر روی عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber103 1 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۶ در در 1396/07/07, 11:34:27، amir54 گفته است : من سورس رو برای شما آماده کردم متن بر روی عکس چقدر تو گلی اخه امیر جان دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jaber103 1
با سلام و خسته نباشید
لطفا خیلی مختصر و کوتاه
کد اسکرین شاتو بزارین
نه از پنل نه از قسمت خاص نه کوچیک نه بزرگ نه وسط نه چیزی
فقط کد اسکرین شات ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.