sbptime94 10 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستاندر روش ساخت کتاب با وب ویو چیکار کنم که یک لینک به صورت کادر در بیاد که کاربر وقتی روش کلیک کرد با مرور گر گوشی دانلود بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ درود و خوش آمد بهتون میگم امیدوارم که منظورتون رو درست متوجه شده باشم اون دیگه باید با کدهای HTML استفاده کنید توی فایلتون *laie* میتونید از برنامه های کمکی مثل Front Page یا Dream Viewer کمک بگیرید که کارتون رو خیلی راحت تر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbptime94 10 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ درود و خوش آمد بهتون میگمامیدوارم که منظورتون رو درست متوجه شده باشماون دیگه باید با کدهای HTML استفاده کنید توی فایلتون *laie*میتونید از برنامه های کمکی مثل Front Page یا Dream Viewer کمک بگیرید که کارتون رو خیلی راحت تر میکنهخیلی ممنون از پاسخ گویی سریعتون کد آماده یا لینکی چیزی ندارین که بتونم استفاده کنمبازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ خواهش میکنم <a href="url">link text</a> به جای link text متنت رو قرار بده و به جای کلمه ی url هم لینکت رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbptime94 10 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ من همین کار رو کردم ولی وقتی روش کلیک می کنی با همون وب ویو کار رو ادامه میده ، حالا باید چیکار کنم که مثلا لینک دانلود با adm یا فایر فاکس گوشی باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ لینک برای قرار دادن توی یک Button یا Label رو به این صورت میتونید توی مرورگر خود گوشی باز کنید: Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize(Intent1.ACTION_VIEW, "http://www.blogfa.com") StartActivity(Intent1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sbptime94 10
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستاندر روش ساخت کتاب با وب ویو چیکار کنم که یک لینک به صورت کادر در بیاد که کاربر وقتی روش کلیک کرد با مرور گر گوشی دانلود بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.