mahlouji 2 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان من میخوام فقط یک متغیر رو از یک گوشی به گوشی دیگه از طریق بلوتوث یا وای فای بفرستم روش ارسال file رو میدونم ولی در مورد ارسال متغیر چیزی نمیدونم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ سلام . اگه کسی می دونه بگه منم خیلی نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ سلام منظورتون رو از ارسال متغیر نفهمیدم، اگه میخواین بین دو گوشی متن(String) ارسال و دریافت کنید. این یه سورس چت بلوتوثی ساده هست که همینکارو انجام میده و خیلی خوبه. http://s9.picofile.com/file/8307871192/Bluetooth.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahlouji 2 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام منظورتون رو از ارسال متغیر نفهمیدم، اگه میخواین بین دو گوشی متن(String) ارسال و دریافت کنید. این یه سورس چت بلوتوثی ساده هست که همینکارو انجام میده و خیلی خوبه. Bluetooth مرسی از راهنماییت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahlouji 2
سلام دوستان
من میخوام فقط یک متغیر رو از یک گوشی به گوشی دیگه از طریق بلوتوث یا وای فای بفرستم
روش ارسال file رو میدونم ولی در مورد ارسال متغیر چیزی نمیدونم
اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.