marius 23 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۶ با سلام دوستان چجوری به یه سطر خاص رو در لیست رو بدست بیارم؟ مثلا 20 تا در لیست لود کردم . میخوام 5مین گزینه ایندکس مثلا 5 رو بدست بیارم dim list1 as list For i=0 To 20 Cur1.Position=i list1(5).add(pi) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، marius گفته است : با سلام دوستان چجوری به یه سطر خاص رو در لیست رو بدست بیارم؟ مثلا 20 تا در لیست لود کردم . میخوام 5مین گزینه ایندکس مثلا 5 رو بدست بیارم If Cur1.Position=5 Then . . . End If سلام اگه درست متوجه سوالتون شده باشم به این شکل میتونید که موقعیت نشانگرتون رو با یه if کنترل کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۶ خب معلومه که. آیتم شماره 5 رو به صورت زیر باید بگیرین list1 .Get(4) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
marius 23
با سلام
دوستان چجوری به یه سطر خاص رو در لیست رو بدست بیارم؟
مثلا 20 تا در لیست لود کردم . میخوام 5مین گزینه ایندکس مثلا 5 رو بدست بیارم
dim list1 as list For i=0 To 20 Cur1.Position=i list1(5).add(pi)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.