kammando 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ سلام برنامه من تو بعضی گوشی ها جواب میده و تو بعضی بعد از کلیک روی آیکون قبل از اجرای اولین اکتیویتی کرش میکنه. و اجازه لاگ گرفتن هم نمیده. چند روزه اینجوری شده. قبلا هیچ مشکلی نداشت و تو همه گوشیا جواب میداد لطفا راهنمایی کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستم ما ندیده و نشنیده که نمیتونیم شمارو کمک کنیم شما کدی که نوشتید و نسخه ای که استفاده کردبد رو به همراه خطا قرار بدید تا کمکتون کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kammando 0 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ ممنون @مجید آرتا عزیز مشکل در sdk بود که رفع شد . البته دو سه روزی درگیرش بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kammando 0
سلام
برنامه من تو بعضی گوشی ها جواب میده و تو بعضی بعد از کلیک روی آیکون قبل از اجرای اولین اکتیویتی کرش میکنه. و اجازه لاگ گرفتن هم نمیده.
چند روزه اینجوری شده. قبلا هیچ مشکلی نداشت و تو همه گوشیا جواب میداد
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.