مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به کاربران و دوستان عزیز خب بنده بیکار بودم و گقتم یک سورس کرنومتر واسه شما دوستان آماده کنم ( به ساده ترین شکل نوشتم ) بیشتر چنبه آموزشی داره تا اینکه به عنوان یک برنامه کاربردی بهش نگاه کرد وگرنه همه ی گوشی ها الحمدالله کرنومتر ها خفن دارن.در کل می بینید توی برنامتون خواستین برنامه ای بسازید که نیاز باشه به محاسبه زمان با دقت بالا ( میلی ثانیه) و......... شاید بگید کتابخونش نیست آیا ؟ بله کتابخونش هست که اسم کتابخونش Clock بود ( اگه اشتباه نگفته باشم ) که کرنومتر داشت.نمیدونم بنده تستش کردم عملکردش خوب بود ولی وقتی استپش می کردیم و دوباره استارت میکردم از جایی که استتپ شده بود شروع نمیشد و چند ثانیه جلوتر اجرا میشد. انگار که ما استپش کردیم ولی اون واسه خودش در حال اجراس.واسم جالب نبود گفتم یک نمونه سادشو بنویسم *solh* کد نویسیش خیلی سادس.و نیاز به توضیحی نداره.*r24* مارو هم از دعاهااتون بی نصیب نکنید. رمز فایل هم : basic4android.org مشکلی بود یا سوالی بود در مورد سورس، بنده در خدمتم.*solh* Cornometr(Www.Basic4Android.Org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1394/01/16, 19:15:48، مجید آرتا گفته است : سلام به کاربران و دوستان عزیز خب بنده بیکار بودم و گقتم یک سورس کرنومتر واسه شما دوستان آماده کنم ( به ساده ترین شکل نوشتم ) بیشتر چنبه آموزشی داره تا اینکه به عنوان یک برنامه کاربردی بهش نگاه کرد وگرنه همه ی گوشی ها الحمدالله کرنومتر ها خفن دارن.در کل می بینید توی برنامتون خواستین برنامه ای بسازید که نیاز باشه به محاسبه زمان با دقت بالا ( میلی ثانیه) و......... شاید بگید کتابخونش نیست آیا ؟ بله کتابخونش هست که اسم کتابخونش Clock بود ( اگه اشتباه نگفته باشم ) که کرنومتر داشت.نمیدونم بنده تستش کردم عملکردش خوب بود ولی وقتی استپش می کردیم و دوباره استارت میکردم از جایی که استتپ شده بود شروع نمیشد و چند ثانیه جلوتر اجرا میشد. انگار که ما استپش کردیم ولی اون واسه خودش در حال اجراس.واسم جالب نبود گفتم یک نمونه سادشو بنویسم *solh* کد نویسیش خیلی سادس.و نیاز به توضیحی نداره.*r24* مارو هم از دعاهااتون بی نصیب نکنید. رمز فایل هم : basic4android.org مشکلی بود یا سوالی بود در مورد سورس، بنده در خدمتم.*solh* Cornometr(Www.Basic4Android.Org).rar این سورسا یه جایی دیدم عه آهان اینجاست:| کرنومتر - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1396/01/12, 20:28:37، sorena.king.24 گفته است : این سورسا یه جایی دیدم عه آهان اینجاست:| کرنومتر - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار دمش گرم، کارش درسته :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MHSAFARVAND 0 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۸ سلام دنبال یک نمونه کرنومتر میگردم که بتونم با توجه بهش خودم یه کرنومتر بنویسم فایل شما رو دانلود میکنم اما انگاری فایل زیپ خرابه و اکسترکت نمیشه درست رمز رو هم درست وارد میکنم اما اروری که میده مربوط به رمز نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ در 19 ساعت قبل، MHSAFARVAND گفته است : سلام دنبال یک نمونه کرنومتر میگردم که بتونم با توجه بهش خودم یه کرنومتر بنویسم فایل شما رو دانلود میکنم اما انگاری فایل زیپ خرابه و اکسترکت نمیشه درست رمز رو هم درست وارد میکنم اما اروری که میده مربوط به رمز نیست سلام دوست من فایل برنامه هیچ مشکلی نداره، نه از بابت دانلود و نه از بابت اکتسرکت کردن. رمز رو احتمالا اشتباه زدید و یا اینکه از نسخه ی وینرارتون هستش نسبت به بروزرسانیش اقدام کنید. رمز فایل هم basic4android.org هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.