m.1234 0 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ سلام من خواستم که وقتی دستم رو روی باتن نگه می دارم مثلا5تا5 به تکس لیبل اضافه کنه یا حالا هر کاری دیگه این یه مثال بود ولی هر وقت که بخواهم این کار رو انجام فقط یکبار 5تا اضافه میکنه و باید دستمون رو ول کنیم دوباره بزنیم ولی اگه بخوام که وقتی دستم رو گرفتم اضافه کنه و نیاز نباشه که هی ول کنم دوباره بزنم باید چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.1234 0 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ ببخشید میشه کد بدید یا سورس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ در 30 دقیقه قبل، m.1234 گفته است : ببخشید میشه کد بدید یا سورس؟ Sub Button1_LongClick For i=0 To 5 EditText1.Text=EditText1.Text&5 Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.1234 0 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، میلاد گفته است : Sub Button1_LongClick For i=0 To 5 EditText1.Text=EditText1.Text&5 Next End Sub من اینو نوشتم ولی از برنامه میاد بیرون کمی توضیح بدید چون من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سلام 01 - راحته ، یک متغییر از نوع بولین بسا مقدارش رو بزار رو FALSE 02 - تو رویداد لانک کلیک اول بررسی کن اگر مقدار این متغییر TRUE بود بیاد و پنجتا رو بسازه و بعد مقدار متغییر رو false کن 03 - حالا تو رویداد up مقدار متغییر رو false کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m.1234 0
سلام من خواستم که وقتی دستم رو روی باتن نگه می دارم مثلا5تا5 به تکس لیبل اضافه کنه یا حالا هر کاری دیگه این یه مثال بود
ولی هر وقت که بخواهم این کار رو انجام فقط یکبار 5تا اضافه میکنه و باید دستمون رو ول کنیم دوباره بزنیم
ولی اگه بخوام که وقتی دستم رو گرفتم اضافه کنه و نیاز نباشه که هی ول کنم دوباره بزنم باید چیکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.