sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سلام با کد زیر میشه یه فایل ایجاد کرد file.WriteString(file.DirInternal , "mesal.txt",".") حالا اگه بخوام دستور بدم که اسم این فایل با imei شماره سریال گوشی یکی باشه باید چیکار کنم؟؟ یا واضح تر بگم یه فایل با شماره سریال همون گوشی که روش نصبه ایجاد کنه باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ درود http://answercenter.ir/thread926.html کد خودتون فقط به جای - باید بنویسید: GetDeviceId لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ درودhttp://answercenter.ir/thread926.html کد خودتون فقط به جای - باید بنویسید: GetDeviceId عالی بود. یه سئوال دیگه این کد که خودتون میدونید میگه اگه این فایل بود فلان کار رو بکن. If File.Exists(File.DirInternal, "mesal.txt") = True Then پیرو سئوال قبل اینو باید چجوری ویرایش کنم. ببخشید من یه مقدار تازه واردم. هی سئوال میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ این کد رو دقیقا الان میخواهید چیکار کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ این کد رو دقیقا الان میخواهید چیکار کنید؟ واسه پرداخت درون برنامه ای. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ واسه پرداخت درون برنامه ای. خـــــــب؟ من هنوز نفهمیدم شما میخواهید چه شرطی رو بزارید. لطفا یک بار کامل توضیح بدید تا از اسپم بازی هم جلوگیری بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ خـــــــب؟ من هنوز نفهمیدم شما میخواهید چه شرطی رو بزارید. لطفا یک بار کامل توضیح بدید تا از اسپم بازی هم جلوگیری بشه قضیه کد اول رو که فهمیدید یه فایل با شماره سریال گوشی ایجاد بشه. خب. حالا این کد دومی بیاد ببینه آیا فایلی با شماره سریال گوشی وجو داره یا نه. اگه داره که هیچی اگه نداره بره واسه پرداخت. خودم فکر میکنم خوب توضیح دادم. اگه نه بگید همینو ویرایش کنم اسپم نشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid_king_r 12 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ قضیه کد اول رو که فهمیدید یه فایل با شماره سریال گوشی ایجاد بشه. خب.حالا این کد دومی بیاد ببینه آیا فایلی با شماره سریال گوشی وجو داره یا نه. اگه داره که هیچی اگه نداره بره واسه پرداخت. خودم فکر میکنم خوب توضیح دادم. اگه نه بگید همینو ویرایش کنم اسپم نشه. اگه نبود - بره برا پرداخت If hamrahpay.IsConnected=False Then ToastMessageShow("دستگاه شما به اینترنت متصل نمیباشد . لطفا از صحت اتصال به اینترنت اطمینان حاصل فرمایید.",True) Else hamrahpay.pay_request(product_sku) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اگه نبود - بره برا پرداخت If hamrahpay.IsConnected=False Then ToastMessageShow("دستگاه شما به اینترنت متصل نمیباشد . لطفا از صحت اتصال به اینترنت اطمینان حاصل فرمایید.",True) Else hamrahpay.pay_request(product_sku) End If نه عزیز منظورم اینه که این کدو چجوری دستکاری کنم که ببینه فایلی با شماره سریال گوشی هست یا نه. If File.Exists(File.DirInternal, "mesal.txt") = True Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ بعد از شرطت بیا readstring کن *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ بعد از شرطت بیا readstring کن *fekr* آقا ایزدی میشه یه توضیح بدید کد هم بزارید که عالی میشه. من برنامه نویسی بیسیک بلد نیستم. من میکروپروسسور و میکرو کنترولر AVR و یه مقدار plcبلدم. اما بیسیک نه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ آقا ایزدی میشه یه توضیح بدید کد هم بزارید که عالی میشه.من برنامه نویسی بیسیک بلد نیستم. من میکروپروسسور و میکرو کنترولر AVR و یه مقدار plcبلدم. اما بیسیک نه. همین کلمه ی ReadString رو سرچ کردم این رو برات در آوردم: http://answercenter.ir/thread52.html این رو هم روش کار کن ببین چقدر میفهمی ازش. اگه متوجه نشدی فردا بگو *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ این اشتباهه؟؟ If File.Exists(File.DirAssets, "mesal.txt" , "GetDeviceId") = True Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ بنده داخل اون یکی پست خدمتتون توضیح دادماااا یکم دقت بفرمایید متوجه میشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ یک همچین کدی میتونید بنویسید : [/b] [b] If File.Exists(File.DirInternal,"mesal.txt") = True Then[/b] [b]Dim GetSerial As String[/b] [b]GetSerial = File.ReadString(File.DirInternal,"mesal.txt")[/b] [b] If GetSerial = GetDeviceId Then[/b] [b] Msgbox("Ghablan Pardakht Ro Anjam Dadid","Happy")[/b] [b] 'Inja Masalan Miyayid on Ghesmati Ke Bayad Ba'ad Kharid Fa'al Beshe Ro Fa'al Mikunid[/b] [b] Else[/b] [b] Msgbox("Shuma Hanuz Hazine Faalsazi Ro Pardakht Nakardid","Error")[/b] [b] End If[/b] [b]End If[/b][b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ یک همچین کدی میتونید بنویسید : [b] If File.Exists(File.DirInternal,"mesal.txt") = True Then[/b] [b]Dim GetSerial As String[/b] [b]GetSerial = File.ReadString(File.DirInternal,"mesal.txt")[/b] [b] If GetSerial = GetDeviceId Then[/b] [b] Msgbox("Ghablan Pardakht Ro Anjam Dadid","Happy")[/b] [b] 'Inja Masalan Miyayid on Ghesmati Ke Bayad Ba'ad Kharid Fa'al Beshe Ro Fa'al Mikunid[/b] [b] Else[/b] [b] Msgbox("Shuma Hanuz Hazine Faalsazi Ro Pardakht Nakardid","Error")[/b] [b] End If[/b] [b]End If[/b] سلام عالیه. توی قسمت بعد از پرداخت هم این کد رو بزارم حل میشه؟؟ file.WriteString(file.DirInternal , "mesal.txt","GetDeviceId") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ به این صورت بزارید : [left][color=#0000BB][font=monospace]file[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]WriteString[/font][/color][color=#007700][font=monospace]([/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]file[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]DirInternal [/font][/color][color=#007700][font=monospace], [/font][/color][color=#DD0000][font=monospace]"mesal.txt"[/font][/color][color=#007700][font=monospace],[/font][/color][color=#DD0000][font=monospace]GetDeviceId[/font][/color][color=#007700][font=monospace]) [/font][/color][/left] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ کد ها رو قرار دادم این جوری شده. باید برای گت دیوایس در ساب گلوبال چیزی بنویسیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ GetDeviceId رو دیگه کدشو اقای ایزدی نوشتن که مربوط به سریال گوشیه شما باید کدو داخل پروژتون اضافه کنید. و در اخر شما یک End if دیگه قبل از End Sub بنویسید کد حله. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
با کد زیر میشه یه فایل ایجاد کرد
حالا اگه بخوام دستور بدم که اسم این فایل با imei شماره سریال گوشی یکی باشه باید چیکار کنم؟؟ یا واضح تر بگم یه فایل با شماره سریال همون گوشی که روش نصبه ایجاد کنه باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.