taha1371 84 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۶ سلام من پوش که می فرستم مثه عکس پایین اسمه برنامم نوشته میشه اما دید بعضی پوش که میفرسه بجای اسم برنامه فکنم مینوسه buton باید چکار کنم که اسم برنامه نوشته نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۶ کسی نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ توی تنظیمات خود پوش هستش دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ کجاشه هست خوب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ نمیدونید کجاشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من پوش که می فرستم مثه عکس پایین اسمه برنامم نوشته میشه اما دید بعضی پوش که میفرسه بجای اسم برنامه فکنم مینوسه buton باید چکار کنم که اسم برنامه نوشته نشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.