mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ دوستان من 600 تا عکس دارم که میخوام توی صفحه لود کنم و ورق بخورن مثل کتاب ... به نظرتون بهترین روش چیه ؟ که برنامه هم سنگین نشه ؟ و بشه صفحه زد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ از آریا لیست ویو قسمت گالری استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سلام 01 - عکس ها رو یک جا لود نکن 02 - وارد هر قسمت شدی عکس اون لحظه برای اون صفحه لود بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، mahfelsoft گفته است : دوستان من 600 تا عکس دارم که میخوام توی صفحه لود کنم و ورق بخورن مثل کتاب ... به نظرتون بهترین روش چیه ؟ که برنامه هم سنگین نشه ؟ و بشه صفحه زد سلام . بنظر من اگر اپتون انلاین هست از AriaAsyncTask واسه گرفتن ادرسا استفاده کنید واسه لود عکسا هم از کتابخونه ریسایکلر آقای شاهپیری استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، میلاد گفته است : سلام . بنظر من اگر اپتون انلاین هست از AriaAsyncTask واسه گرفتن ادرسا استفاده کنید واسه لود عکسا هم از کتابخونه ریسایکلر آقای شاهپیری استفاده کنید خیر آنلاین نیست ...لینک اون کتابخونه رو بدید بی زحمت ... ممنون .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، mahfelsoft گفته است : خیر آنلاین نیست ...لینک اون کتابخونه رو بدید بی زحمت ... ممنون .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سایز استاندارد عکس برای اینکه فول اسکرین باشه توی گالری ویو رو لطفا بهم بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ یعنی واقعا نمیشه عکس توی گالری ویو فول اسکرین بشه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۶ سلام شما می تونید عکس رو توی یک ImageView فول اسکرین توی صفحه نمایش بدید. مشکل کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
دوستان من 600 تا عکس دارم که میخوام توی صفحه لود کنم و ورق بخورن مثل کتاب ...
به نظرتون بهترین روش چیه ؟ که برنامه هم سنگین نشه ؟ و بشه صفحه زد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.