bahman 165 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ خب تو عنوان گفتم دیگه اموزششو میخوام و فقط اینو بگم تو ان مورد شدیدا مبتدیم اموزش باشه خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ درود معمولا ScrollView رو کسی محدود نمیکنه شرطی که دارن میزارن به جای اینکه RowCount رو در نظر بگیرن میان مثلا میگن 20 بعدش که درون پرداخت انجام شد میشه RowCount *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سورسی چیزی داری براش استاد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ شما شروع کنید تا هرجا رفتید کدتون رو قرار بدید ما راهنمایی میکنیم تا کامل بشه *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سعیمو میکنم ولی هیچ سر رشته ای ندارم ازش اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ ........................... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzad 41 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز داخل اسکرول وبو از باتن یا لیبل استفاده کردی فرقی نداره Sub lbl_Click lbl = Sender If lbl.Tag < 5 Then meghdar = lbl.Text Activity.Finish StartActivity(Matn) Else Msgbox("پرداخت","توجه") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
خب تو عنوان گفتم دیگه اموزششو میخوام و فقط اینو بگم تو ان مورد شدیدا مبتدیم اموزش باشه خیلی ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.