bahman 165 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 خب تو عنوان گفتم دیگه اموزششو میخوام و فقط اینو بگم تو ان مورد شدیدا مبتدیم اموزش باشه خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 درود معمولا ScrollView رو کسی محدود نمیکنه شرطی که دارن میزارن به جای اینکه RowCount رو در نظر بگیرن میان مثلا میگن 20 بعدش که درون پرداخت انجام شد میشه RowCount *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 5 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 سورسی چیزی داری براش استاد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 شما شروع کنید تا هرجا رفتید کدتون رو قرار بدید ما راهنمایی میکنیم تا کامل بشه *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 5 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 سعیمو میکنم ولی هیچ سر رشته ای ندارم ازش اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 6 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 ........................... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzad 41 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 سلام دوست عزیز داخل اسکرول وبو از باتن یا لیبل استفاده کردی فرقی نداره Sub lbl_Click lbl = Sender If lbl.Tag < 5 Then meghdar = lbl.Text Activity.Finish StartActivity(Matn) Else Msgbox("پرداخت","توجه") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
خب تو عنوان گفتم دیگه اموزششو میخوام و فقط اینو بگم تو ان مورد شدیدا مبتدیم اموزش باشه خیلی ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.