stm32 22 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان من داخل سرویسی که در برنامه دارم یک وقفه دریافت پیامک دارم داخل برنامه چند تا اکتیویتی دارم میخوام موقعی که پیامک دریافت شد متن پیامک را داخل مسیج باکس نشون بده چون توست مسیج بکار من نمیاد باید چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ سلام 01 - باید تو اکتیویتیت یه ساب بنویسی که قراره یه متنی بگیره و تا با مسیج باکس نشون بده 02 - تو سروسیت بررسی کنی که اکتیویتی باز هست یا نه 03 - اگه باز بود کال ساب می کنی سابت رو و متن رو بهش میدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stm32 22 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ با چه دستوری میتونم بفهمم که اکتیویتی باز هست یا نه یا اینکه برنامه مینیمایز شده یا در حال اجراست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
stm32 22
سلام دوستان من داخل سرویسی که در برنامه دارم یک وقفه دریافت پیامک دارم داخل برنامه چند تا اکتیویتی دارم میخوام موقعی که پیامک دریافت شد متن پیامک را داخل مسیج باکس نشون بده چون توست مسیج بکار من نمیاد باید چکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.