amir386 39 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان یه مشکل داشتم با استفاده از کتابخونه mshortcut یک میانبر ایجاد میکنم ی مشکل اینکه فقط اکتیویتی main رو باز میکنه یه مشکل دیگه اینکه فقط یه دونه شورتکات میشه ساخت یعنی مثلا مثل موبوگرام و .. نمیشه چندین میانبر ساخت.. برای اینکار از سایت اصلی زیر هم استفاده کردم Android Tutorial - How to create a shortcut DIRECTLY from within your application | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools ولی کلا این شورتکات رو نمیسازه برام.. دوستان اگه سورسی کتابخونه دیگه ای و هر چیزی دارین که میتونه کمکم کنه بدین متشکر میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ کسی نمیتونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۶ دوستان عزیز من هنوووز گیر اینم...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir386 39
سلام دوستان یه مشکل داشتم با استفاده از کتابخونه mshortcut یک میانبر ایجاد میکنم ی مشکل اینکه فقط اکتیویتی main رو باز میکنه یه مشکل دیگه اینکه فقط یه دونه شورتکات میشه ساخت یعنی مثلا مثل موبوگرام و .. نمیشه چندین میانبر ساخت..
برای اینکار از سایت اصلی زیر هم استفاده کردم
Android Tutorial - How to create a shortcut DIRECTLY from within your application | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools
ولی کلا این شورتکات رو نمیسازه برام..
دوستان اگه سورسی کتابخونه دیگه ای و هر چیزی دارین که میتونه کمکم کنه بدین متشکر میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.