mohammade79 127 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان من یه سری فایل پی اچ پی دارم اونا رو میریزم تو پوشه apps در html_public ولی ادرسشو میدم نمیشه نمیاره میزنه ارور 500 اچ تی ام ال این فایل در دسترس نیست با برنامه هم نمیدونم مچش کنم چیکار باید بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سلام خودتون نوشتید ؟ امکان داره دسترسی رو به صورت لینک بسته باشه ! یعنی در واقع میشه کار کرد ولی به شکل نمیتونید ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ در 6 دقیقه قبل، آرمین رمضانی گفته است : سلام خودتون نوشتید ؟ امکان داره دسترسی رو به صورت لینک بسته باشه ! یعنی در واقع میشه کار کرد ولی به شکل نمیتونید ببینید اقا ارمین ببین با این کد که های پی اچ پی نوشتم من ولی این ارور رو میده وقتی با خود هاستم میخوام بازش کنم This page isn’t working appdroids.ir is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ <?php $con = mysql_connect("localhost","appdroi1_user","basic4android.org"); mysql_query("SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8",$con); mysql_select_db("appdroi1_dblearn", $con) ?> <?php $con=mysqli_connect("localhost","appdroi1_user","basic4android.org","appdroi1_dblearn"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $id=$_REQUEST['id']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"DELETE FROM izadi WHERE id= '$id'"); mysqli_close($con); ?> <?php include 'db.php'; $id= $_POST['id']; $name= $_POST['name']; $family= $_POST['family']; mysql_query("INSERT INTO izadi(id,name,family) VALUES('$id','$name','$family')") ?> <?php include 'db.php'; $izadi = mysql_query("SELECT * FROM izadi"); while ($result = mysql_fetch_array($izadi)){ echo $result['id']. "#" .$result['name']. "#" .$result['family']."<br>"; } ?> این ها کداهای پی اچ پی منه ولی مشکل اینجاس که طبق اموزش فروشاه رفتم ولی همین فایل رو میخوام توی هاستم باز کنم خطا میده با نمیشه اصلا صحفه نمیدونم مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سلام. فایل html معمولی رو میتونید تو مرورگر ادرسش رو بزنید و ببینید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ در 42 دقیقه قبل، rasool.g گفته است : سلام. فایل html معمولی رو میتونید تو مرورگر ادرسش رو بزنید و ببینید؟ یعنی چی متوجه نشدم ؟ من میتونم توی همین مسیری که گذاشتم بیام و عکس نشون بدم ولی نمیتونم دیگه این فایل های پی اچ پی رو باز کنم با مرورگرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، mohammade79 گفته است : یعنی چی متوجه نشدم ؟ من میتونم توی همین مسیری که گذاشتم بیام و عکس نشون بدم ولی نمیتونم دیگه این فایل های پی اچ پی رو باز کنم با مرورگرم اها. می خواستم ببینم خطا از php هست یا از چیز دیگه ای. اگه عکس رو تو همون مسیر نشون میده پس احتمالا مشکل با php یا تنظیمات php هست. مقالاتی مثل این ببینید به دردتون نمی خوره : + لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، mohammade79 گفته است : <?php $con = mysql_connect("localhost","appdroi1_user","basic4android.org"); mysql_query("SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8",$con); mysql_select_db("appdroi1_dblearn", $con) ?> <?php $con=mysqli_connect("localhost","appdroi1_user","basic4android.org","appdroi1_dblearn"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $id=$_REQUEST['id']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"DELETE FROM izadi WHERE id= '$id'"); mysqli_close($con); ?> <?php include 'db.php'; $id= $_POST['id']; $name= $_POST['name']; $family= $_POST['family']; mysql_query("INSERT INTO izadi(id,name,family) VALUES('$id','$name','$family')") ?> <?php include 'db.php'; $izadi = mysql_query("SELECT * FROM izadi"); while ($result = mysql_fetch_array($izadi)){ echo $result['id']. "#" .$result['name']. "#" .$result['family']."<br>"; } ?> این ها کداهای پی اچ پی منه ولی مشکل اینجاس که طبق اموزش فروشاه رفتم ولی همین فایل رو میخوام توی هاستم باز کنم خطا میده با نمیشه اصلا صحفه نمیدونم مشکل چیه سلام به جای توابع mysql از mysqli استفاده کنید درست میشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، ghost94 گفته است : سلام به جای توابع mysql از mysqli استفاده کنید درست میشه موفق باشید یعنی فقط اخر sql ها یه i بذارم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، ghost94 گفته است : سلام به جای توابع mysql از mysqli استفاده کنید درست میشه موفق باشید عزیز من این کارو کردم این خطا رفع شد ولی مشکل اینجاس که کدم باز اجرا نمیکنه مشکل چیه ؟ از کد های پی اچ پیه که من از فروشگاه خریدم و عمل نمیکنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، mohammade79 گفته است : یعنی فقط اخر sql ها یه i بذارم ؟ سلام. اینحا به زبون خیلی ساده و با مثال mysqli و PDO رو اموزش داده یا اگه به منبع کاملتر و جامع تری نیاز دارید به دو روش شیئ گرایی (object-oriented) و رویهای (procedural) می تونید با mysqli کار کنید. اتصال به پایگاه داده - شیئ گرایی $servername = "localhost"; $username = "root"; $password = ""; $dbname = "mydatabase"; $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); if ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error); } $conn->set_charset("utf8"); رویه ای $servername = "localhost"; $username = "root"; $password = ""; $dbname = "mydb"; // Create connection $conn = mysqli_connect($servername, $username, $password, $dbname); // Check connection if (!$conn) { die("Connection failed: " . mysqli_connect_error()); } mysqli_set_charset($conn,"utf8"); کد زیر برای زبان های غیر انگلیسی لازمه mysqli_set_charset($conn,"utf8"); یا $conn->set_charset("utf8"); تغییر یا انتخاب دیتابیس پیشفرض لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ سلام توصیه من به دوستانی که قصد دارند وب سرویس های خوب و تمیزی برای برنامه هاشون بنویسند ( البته بنده تجربه کمی در زمینه PHP دارم) شما از یک فایل PHP برای تمامی مواردی که میخواید انجام بدید استفاده کنید. توی این فایل از توابع استفاده کنید و خب دستتون اگر بازه توی PHP یک کلاس کاملا داینامیک از اتصال به پایگاه داده ( SQL OR NO SQL ) بنویسید.به وسیله یک action بیایید فرایند هارو کنترل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ در 9 ساعت قبل، mohammade79 گفته است : عزیز من این کارو کردم این خطا رفع شد ولی مشکل اینجاس که کدم باز اجرا نمیکنه مشکل چیه ؟ از کد های پی اچ پیه که من از فروشگاه خریدم و عمل نمیکنه ؟ فایل اروری که توی هاست براتون تولید میکنه رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان من یه سری فایل پی اچ پی دارم اونا رو میریزم تو پوشه apps در html_public ولی ادرسشو میدم نمیشه نمیاره میزنه ارور 500 اچ تی ام ال این فایل در دسترس نیست با برنامه هم نمیدونم مچش کنم چیکار باید بکنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.