alifard 10 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام چطوری میشه صدا(گفتار) را به متن تبدیل کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr_soltan 0 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در در 1394/01/17, 11:18:36، mohammade79 گفته است : ببخشید نتونستم سورس رو اپ کنم 'Activity module Sub Process_Globals Dim VR As VoiceRecognition Dim TTS1 As TTS End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then VR.Initialize("VR") TTS1.Initialize("TTS1") End If Activity.LoadLayout("1") If VR.IsSupported Then ToastMessageShow("Voice recognition is supported.", False) Else ToastMessageShow("Voice recognition is not supported.", True) End If VR.Prompt = "Say your message" End Sub Sub Button1_Click VR.Listen 'calls the voice recognition external activity End Sub Sub VR_Result (Success As Boolean, Texts As List) If Success = True Then ToastMessageShow(Texts.Get(0), True) TTS1.Speak(Texts.Get(0), True) End If End Sub خدا خیرت بده برادر مشکل من حل شد . فقط شما باید کد زیر را هم اضافه کنید تا کلمه ایی که وارد کرده کاربر بعد از اینکه خوانده شده براش در محل تایپ و جستجو هم نوشته شود کد :txten.Text = Texts.Get(0) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز برای گرفتن سورس تبدیل گفتار به متن اینم لینکش : لینک حذف شد(ایزدی) اگه به این سورس باشه همین سورس توی انجمن وجود داره http://answercenter.ir/topic/2078-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ فدات شم این چیزی که شما میگی باید از کتابخانه phone استفاده کنی اینم نمونه ش برو حالشوو ببر من دو سال دنبال این سورس بودم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ ببخشید نتونستم سورس رو اپ کنم 'Activity module Sub Process_Globals Dim VR As VoiceRecognition Dim TTS1 As TTS End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then VR.Initialize("VR") TTS1.Initialize("TTS1") End If Activity.LoadLayout("1") If VR.IsSupported Then ToastMessageShow("Voice recognition is supported.", False) Else ToastMessageShow("Voice recognition is not supported.", True) End If VR.Prompt = "Say your message" End Sub Sub Button1_Click VR.Listen 'calls the voice recognition external activity End Sub Sub VR_Result (Success As Boolean, Texts As List) If Success = True Then ToastMessageShow(Texts.Get(0), True) TTS1.Speak(Texts.Get(0), True) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab699 13 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ میشه توضیحاتی درباره سورس تون بدین چطوری میتونم درست اش کنم!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad_sabz 16 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ دوست عزیز برای گرفتن سورس تبدیل گفتار به متن اینم لینکش : لینک حذف شد(ایزدی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ فارسی هم داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alifard 10
با سلام چطوری میشه صدا(گفتار) را به متن تبدیل کنیم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.