danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ من میخوتم وقتی کاربرم صورتش یا انگشتش رو سنسور صفحه نمایشگر قرار گرفت موزیک پخش بشه و اگه برداشته شد موزیک قط بشه پیکار کنم من این قطعه کدو نوشتم بنظرم اشتباست Sub Globals Dim p2 As PhoneSensors Dim p As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l") p2.Initialize(p2.TYPE_PROXIMITY) p2.StartListening("p2") p.Initialize2("p") p.Load(File.DirAssets,"maq1.mp3") p.Looping = True End Sub Sub p2_SensorChanged (Values() As Float) If Values(0) = 0 Then p.Play Else p.Pause End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ الان وقتی کاربر صورتش رو سنسور قرار گرفت موزیک پخش میشه ولی اگه برداشته شد موزیک قطخ نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، danial1369 گفته است : الان وقتی کاربر صورتش رو سنسور قرار گرفت موزیک پخش میشه ولی اگه برداشته شد موزیک قطخ نمیشه سلام یعنی درست شد مشکل ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ خیر با برداشت انگشت روی سنسور موزیک قطع نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، danial1369 گفته است : من میخوتم وقتی کاربرم صورتش یا انگشتش رو سنسور صفحه نمایشگر قرار گرفت موزیک پخش بشه و اگه برداشته شد موزیک قط بشه پیکار کنم من این قطعه کدو نوشتم بنظرم اشتباست Sub Globals Dim p2 As PhoneSensors Dim p As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l") p2.Initialize(p2.TYPE_PROXIMITY) p2.StartListening("p2") p.Initialize2("p") p.Load(File.DirAssets,"maq1.mp3") p.Looping = True End Sub Sub p2_SensorChanged (Values() As Float) If Values(0) = 0 Then p.Play Else p.Pause End If End Sub خب شما اینجا گفتی میخوای وقتی صورتش قرار گرفت پخش شه و وقتی برداشته شه قطع شه ! مشکل کجاست الان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ مشکل من اینجاست چرا موزیک قط نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، آرمین رمضانی گفته است : خب شما اینجا گفتی میخوای وقتی صورتش قرار گرفت پخش شه و وقتی برداشته شه قطع شه ! مشکل کجاست الان اره اینو بهش گفتم ولی کاری که بهش گفتم را انجام نمیده روشن شده موزیکو درست انجام میده ولی قط شدنشو اصلا انجام نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اها ! صبرکنید چند دقیقه نگاه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، آرمین رمضانی گفته است : اها ! صبرکنید چند دقیقه نگاه کنم باشه عزیز خدا خیرت بده این مشکلو حل کنم پروزم کامل میشه گیره این موضو افتادم از دیروز حل نشد برام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ برادر شما تو دستور اگرت اومدی گفتی ! اگه 0 بود این کارو انجام بده که میاد پخش میکنه اهنگو ! بعد اومدی گفتی در غیر اینصورت اهنگو قطع کن خب این وقتی یکه میاد پخش میکنه و قطع عمل نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اره ینی چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ بنظرم اشتبا نوشتم کدارو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ کسی نبود بدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز شما بیا توی رویدادی که نوشتی اهنگت play بشه، با یک Toast اون مقدار Value(0) رو در هر حالتی نمایش بده.ببین چه مقادیری رو بر میگردونه. بعد ببینید اگر با Pause قطع نمیشه از StopListening استفاده کنین . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ در 15 ساعت قبل، danial1369 گفته است : کسی نبود بدونه Sub Globals Dim p2 As PhoneSensors Dim p As MediaPlayer Dim adad As Int : adad = 0 End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) p2.Initialize(p2.TYPE_PROXIMITY) p2.StartListening("p2") p.Initialize2("p") p.Load(File.DirAssets,"1.mp3") p.Looping = True End Sub Sub p2_SensorChanged (Values() As Float) If adad = 0 Then If Values(0) = 0 Then p.Play ToastMessageShow(Values(0)&"Gozasht",True) adad = 1 End If Else If adad = 1 Then If Values(0) = 5 Then p.Pause ToastMessageShow(Values(0)&"bardash",True) adad = 0 End If End If End Sub سلام ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ دوستان از راهنمایتون ممنونم خودم حلش کردم من یه اشتباه کوتاه کرده بودم یادم نبود باید شرتشو اینجوری مینوشتم Sub Globals Dim p2 As PhoneSensors Dim p As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l") p2.Initialize(p2.TYPE_PROXIMITY) p2.StartListening("p2") p.Initialize2("p") p.Load(File.DirAssets,"maq1.mp3") p.Looping = True End Sub Sub p2_SensorChanged (Values() As Float) If Values(0) = 0 Then p.Play Else If p.IsPlaying=True Then p.Pause End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
danial1369 102
من میخوتم وقتی کاربرم صورتش یا انگشتش رو سنسور صفحه نمایشگر قرار گرفت موزیک پخش بشه و اگه برداشته شد موزیک قط بشه پیکار کنم من این قطعه کدو نوشتم بنظرم اشتباست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.