mahfelsoft 130 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ دوستان من توی مولتی پنل چک باکس دارم برای رویداد checkbox_checkchanged وقتی میخوام چک باکس هر پنل کلیک میکنم کار نمیکنه فقط چک باکس آخرین پنل کار میکنه . از تگ و سندر استفاده اما همین مشکل رو داره ... کی میدونه باید چکار کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، mahfelsoft گفته است : دوستان من توی مولتی پنل چک باکس دارم برای رویداد checkbox_checkchanged وقتی میخوام چک باکس هر پنل کلیک میکنم کار نمیکنه فقط چک باکس آخرین پنل کار میکنه . از تگ و سندر استفاده اما همین مشکل رو داره ... کی میدونه باید چکار کرد ؟ سلام بد نوشتی حتما کدی که با هاش مولتی پنل ساختی اینجا قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، softir گفته است : سلام بد نوشتی حتما کدی که با هاش مولتی پنل ساختی اینجا قرار بده سلام نه منم تست کردم اخری رو میفرسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ در 24 دقیقه قبل، amir54 گفته است : سلام نه منم تست کردم اخری رو میفرسته کدتون بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ مولتی پنل که اینطوری لود میشه ( لاسه اش رو توی دیزاینر ساختم ) Sub LoadData cur =sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") sv.Panel.AddView(p,0.5%x,sTop,92%x,95%y) sTop = sTop +29%y p.LoadLayout("item") lblname.Text = curbedeh.GetString("name") checkbox1.Tag = cur.GetString("id") Dim chstring As String chstring = curbedeh.GetString("checkbox") If chstring = 1 Then checkpardakht.Checked = False else if chstring = 2 Then checkpardakht.Checked = True End If Next sv.Panel.Height = sTop cur.Close End Sub برای تغییر وضعیت چک باکس هم که : Sub checkBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) Dim zz As CheckBox zz = Sender If checkBox1.Checked = False Then label1.text = "بله" sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl set page='"&label1.text&"', checkbox='"&1&"' WHERE id="&zz.tag) else if checkBox1.Checked = True Then label1.text = "خیر" sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl set page='"&label1.text&"', checkbox='"&2&"' WHERE id="&zz.tag) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
دوستان من توی مولتی پنل چک باکس دارم برای رویداد checkbox_checkchanged وقتی میخوام چک باکس هر پنل کلیک میکنم کار نمیکنه فقط چک باکس آخرین پنل کار میکنه . از تگ و سندر استفاده اما همین مشکل رو داره ... کی میدونه باید چکار کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.