amir386 39 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان در مورد تبلیغات عدد میخواستم که از نوع تبلیغات دیگه ی عدد استفاده کنم تو B4a ولی فق تبلیغات بنری رو میشه استفاده کرد درصورتی که با اندروید استدیو هم تبلیغات تمام صفحه داره هم ویدیو تبلیغی .. حالا باید چیکار کنم کسی کتابخونه ای چیزی نداره برای اینکار.. یا اینکه کد های جاوا اندروید استدیوش رو بتونه رپ کنه و... بابتش هزینه ام میکنم... اینم راهنمای خوده بازار برای B4a وAndroid Studio عدد - راهنمای نمایشدهندگان برای اندروید عدد - راهنمای نمایشدهندگان برای Basic4Android که B4a متاسفانه فقط تبلیغات بنری رو داره.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ سلام متاسفانه تبلیغات تمام صفحه عدد یه باگ داره که رفع هم نمیکنن چه در بیسیک چه در اندورید استودیو هر دو رو تست کردم اون هم اینه خیلی وقت ها که تبلیغ ظاهر میشه دیگه اپ هنگ میکنه و کاری دیگه نمیشه کرد از دوستان دیگه هم سوال کردم همین مشکل رو دارن توصیه من اینه از تبلیغات تپسل شما استفاده کنید . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ دوستان این برام خیلی مهمه کسی نمیتونه کمک کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir386 39
سلام دوستان
در مورد تبلیغات عدد میخواستم که از نوع تبلیغات دیگه ی عدد استفاده کنم تو B4a
ولی فق تبلیغات بنری رو میشه استفاده کرد
درصورتی که با اندروید استدیو هم تبلیغات تمام صفحه داره هم ویدیو تبلیغی ..
حالا باید چیکار کنم
کسی کتابخونه ای چیزی نداره برای اینکار..
یا اینکه کد های جاوا اندروید استدیوش رو بتونه رپ کنه و... بابتش هزینه ام میکنم...
اینم راهنمای خوده بازار برای B4a وAndroid Studio
عدد - راهنمای نمایشدهندگان برای اندروید
عدد - راهنمای نمایشدهندگان برای Basic4Android
که B4a متاسفانه فقط تبلیغات بنری رو داره..
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.