seyyedali 77 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان میخام چندتا فایل مثل عکس یا فیلم یا هرچیزی رو از طریق بیسیک به سرور آنلاین ارسال کنم.ولی میخام ارسال خیلی امن باشه راهی بلدید که امنیتش بالا باشه؟؟/ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ تنها راهی که من به ذهنم میرسه اینه که فایلها رو توی یه فایل زیپ اینکریپت شده بزارید و اونو سمت سرور اکسترکت کنید. اینجوری اگه بین راه فایلها دست کسی افتاد باز کردنش سخت میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ در 4 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : تنها راهی که من به ذهنم میرسه اینه که فایلها رو توی یه فایل زیپ اینکریپت شده بزارید و اونو سمت سرور اکسترکت کنید. اینجوری اگه بین راه فایلها دست کسی افتاد باز کردنش سخت میشه. استاد آموزشی در این رابطه سراغ دارید؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ اگه سمت سرورتون php هست از آموزش زیر برای دیکامپایل کردن زیپ های اینکریپت شده استفاده کنید. PHP: ZipArchive::setPassword - Manual لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان
میخام چندتا فایل مثل عکس یا فیلم یا هرچیزی رو از طریق بیسیک به سرور آنلاین ارسال کنم.ولی میخام ارسال خیلی امن باشه
راهی بلدید که امنیتش بالا باشه؟؟/
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.