Arash.1374m 16 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من وقتی میخام یه سورس رو اجرا کنم روی گوشیم با b4a ارور زیر رو میده ولی قبلا این ارور رو نمیداد اگه میشه بگین مشکل کجاس؟؟؟؟ خیییلی واجبه مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arash.1374m 16 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اینم لینک سورس برنامه http://uplod.ir/nvj84du8vjhk/MyFirstProgram.zip.htm لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما هنگام خروجی گرفتن مثل عکس عمل کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ کدی که تو activity create هست رو بزار ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arash.1374m 16 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خییییییلی ممنون از راهتماییتون مشکلم حل شد *dance* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Arash.1374m 16
سلام
من وقتی میخام یه سورس رو اجرا کنم روی گوشیم با b4a ارور زیر رو میده ولی قبلا این ارور رو نمیداد
اگه میشه بگین مشکل کجاس؟؟؟؟ خیییلی واجبه
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.