mojtaba68 62 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ سلام به اساتید من تو انجمن انسرسنتر خیلی گشتم چیزی به چشمم نخورد که در مورد قرار دادن آیکون نرم افزار خودت در استاتوس بار گوشی توضیح یا سورس قرار بدند بیشتر در مورد با تغییر رنگ صحبت شده خوب من با توجه به این مشکلم تو سایت مرجع هم گشت زدم ولی سورس های بود ولی در زمنیه با فعال و غیر فعال کردن استاتوس بار بود --- این عکس زیر لطفا ببینید من تو کانال تلگرامی خیلی تلاش کردم کسی ولی چند درصدشون با استاتوس بار با تولبار اشتباهی در نظر میگیرن و بعضی از افراد هم به من پیشنهاد دادن از طریق متریال نویسی بیای آیکون نرم افزارم قرار بدم ..... یعضی از دوستان دیگر به من از طریق نوتفیکشن پیشنهاد دادن که آیکون مورد نظرم تو استاتوس بار گوشی قرار بدم مجبور شدم که تو این انجمن تایپیکی ایجاد کنم ببینم کسی انجام داده راهنمایی کنن --- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ خوب شما باید با استفاده از سرویس یه نوتیفیکیشن بسازین و onGoing رو برابر با true بذارین دقیقا نمیدونم توی بیسیک چطوریه اما امیدوارم به دردتون خورده باشه یه نکته هم این نمونه ای که گذاشتین برنامه ها روی اندروید های بالاتر از 6 فکر کنم برای اینکه برنامه تو پس زمینه کار کنه باید حتما یه نوتیفیکیشن بسازین تاکاربر خبر داشته باشه که پس زمینه داره همچین برنامه ای اجرا میمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ مهندس عزیز الان این علائمی که من دورش کشیده بودم خودشون یک نتفیکیشن هستن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، mojtaba68 گفته است : مهندس عزیز الان این علائمی که من دورش کشیده بودم خودشون یک نتفیکیشن هستن ؟ بله نوتیفیکیشن هستن من قبلا سر این موضوع یکم سرچ کرده بودم که فهمیدم میشه فقط ایکون رو نشون داد و نوتیفیکیشن رو invisible کرد اما توصیه شده بود که اینکارو نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ مرسی من کامل به جوابم رسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojtaba68 62
سلام به اساتید
من تو انجمن انسرسنتر خیلی گشتم چیزی به چشمم نخورد که در مورد قرار دادن آیکون نرم افزار خودت در استاتوس بار گوشی توضیح یا سورس قرار بدند
بیشتر در مورد با تغییر رنگ صحبت شده
خوب من با توجه به این مشکلم تو سایت مرجع هم گشت زدم ولی سورس های بود ولی در زمنیه با فعال و غیر فعال کردن استاتوس بار بود ---
این عکس زیر لطفا ببینید
من تو کانال تلگرامی خیلی تلاش کردم کسی ولی
چند درصدشون با استاتوس بار با تولبار اشتباهی در نظر میگیرن
و بعضی از افراد هم به من پیشنهاد دادن از طریق متریال نویسی بیای آیکون نرم افزارم قرار بدم .....
یعضی از دوستان دیگر به من از طریق نوتفیکشن پیشنهاد دادن که آیکون مورد نظرم تو استاتوس بار گوشی قرار بدم
مجبور شدم که تو این انجمن تایپیکی ایجاد کنم ببینم کسی انجام داده راهنمایی کنن ---
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.