atlasm 17 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان و اساتید گرامی ی سوال داشتم خدمتتون چطوری میتونم موقعیت خودم رو روی نقشه پیدا کنم. (از درون خود برنامه) و چطوری میتونم ی موقعیت رو انتخاب کنم . جوری باشه ک قابلیت سرچ هم داشته باشه مشابه عکس ببینید. ممنونم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sedat 11 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۶ در در 1396/08/07, 12:27:20، atlasm گفته است : دوستان سلام مجدد بعد از کلی پرسه زدن تو سایتا تونستم ی پروژه google map پیدا کنم حالا وقتی اجراش میکنم ارور Force close میده اینم لوگش ممنون میشم راهنماییم کنید از کدوم سایت لینکشو بزار لطفا ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۶ اولا دوست عزیز بهتر بود تاپیک رو در انجمن پرسش و پاسخ مطرح میکردید! دوما برای سوالتون؛ 1-کار با گوگل مپ رو یاد بگیرید 2-کار با GPS رو یاد بگیرید 3-کار با Google Maps API رو یاد بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ دوستان سلام مجدد بعد از کلی پرسه زدن تو سایتا تونستم ی پروژه google map پیدا کنم حالا وقتی اجراش میکنم ارور Force close میده اینم لوگش ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atlasm 17
سلام دوستان و اساتید گرامی
ی سوال داشتم خدمتتون
چطوری میتونم موقعیت خودم رو روی نقشه پیدا کنم. (از درون خود برنامه)
و چطوری میتونم ی موقعیت رو انتخاب کنم .
جوری باشه ک قابلیت سرچ هم داشته باشه
مشابه عکس ببینید.
ممنونم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.