Tamhidi 1 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان من یه برنامه نوشتم که داخل اون با زدن یک دکمه میخوام برنامه رو به اشتراک بذاره این کار رو با کتابخونه AriaLib انجام دادم Dim a As AriaLib StartActivity(a.ShareApplication("esme pakage'am","esme barnamam")) موقع ارسال برنامه اسم برنامه رو pkg.apk نشون میده ؛ ارسال برنامه رو از طریق تلگرام انجام دادم و اینکه اسم پکیج رو هم درست وارد کردم. این مشکل از چی میتونه باشه؟ اصلا این pkg رو از چی میخونه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، Tamhidi گفته است : سلام دوستان من یه برنامه نوشتم که داخل اون با زدن یک دکمه میخوام برنامه رو به اشتراک بذاره این کار رو با کتابخونه AriaLib انجام دادم Dim a As AriaLib StartActivity(a.ShareApplication("esme pakage'am","esme barnamam")) موقع ارسال برنامه اسم برنامه رو pkg.apk نشون میده ؛ ارسال برنامه رو از طریق تلگرام انجام دادم و اینکه اسم پکیج رو هم درست وارد کردم. این مشکل از چی میتونه باشه؟ اصلا این pkg رو از چی میخونه؟ ممنون شما مطمعنی هنگام وارد کردن اسم برنامه .apk رو میزارید ؟؟ احتمالا واسه اون اسم پیشفرض میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tamhidi 1 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ در هم اکنون، sinam443 گفته است : شما مطمعنی هنگام وارد کردن اسم برنامه .apk رو میزارید ؟؟ احتمالا واسه اون اسم پیشفرض میده من در قسمت اسم برنامه هم خالی اسم برنامه رو بدون پسوند .apk نوشتم و هم با این پسوند ولی در هردو حالت با همین اسم پیشفرض خودش (pkg.apk) ارسال میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Tamhidi 1
سلام دوستان
من یه برنامه نوشتم که داخل اون با زدن یک دکمه میخوام برنامه رو به اشتراک بذاره این کار رو با کتابخونه AriaLib انجام دادم
موقع ارسال برنامه اسم برنامه رو
pkg.apk
نشون میده ؛ ارسال برنامه رو از طریق تلگرام انجام دادم و اینکه اسم پکیج رو هم درست وارد کردم.
این مشکل از چی میتونه باشه؟ اصلا این pkg رو از چی میخونه؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.