atlasm 17 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ سلام و درود به همه عزیزان دوستان یه پروژه رو میخوام کامپایل کنم تو قسمت Generating R file. میمونه و رد نمیشه میتونید کمکم کنید مشکل از چیه ؟ تو بقیه پروژه هام مشکلی نیس فقط تو این اینجوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ در 8 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام خب اضافش نکنید مرسی از راهنمایی خب اگه لازمش نداشتم ک اضاف نمیکردم وقتی هم حذفش میکنم این پیغام میاد AndroidManifest.xml:28: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'value' with value '@integer/google_play_services_version'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ فهمیدم وقتی اینو به پروژم اضاف میکنم اینجوری میشه #AdditionalJar: com.google.android.gms:play-services-maps چکار کنم درست بشه ؟ خواهشمندم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ سلام خب اضافش نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atlasm 17
سلام و درود به همه عزیزان
دوستان یه پروژه رو میخوام کامپایل کنم تو قسمت Generating R file. میمونه و رد نمیشه
میتونید کمکم کنید مشکل از چیه ؟
تو بقیه پروژه هام مشکلی نیس فقط تو این اینجوری میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.