atlasm 17 ارسال شده در 30 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 سلام و درود به همه عزیزان دوستان یه پروژه رو میخوام کامپایل کنم تو قسمت Generating R file. میمونه و رد نمیشه میتونید کمکم کنید مشکل از چیه ؟ تو بقیه پروژه هام مشکلی نیس فقط تو این اینجوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 30 دی، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 در 8 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام خب اضافش نکنید مرسی از راهنمایی خب اگه لازمش نداشتم ک اضاف نمیکردم وقتی هم حذفش میکنم این پیغام میاد AndroidManifest.xml:28: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'value' with value '@integer/google_play_services_version'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 30 دی، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 فهمیدم وقتی اینو به پروژم اضاف میکنم اینجوری میشه #AdditionalJar: com.google.android.gms:play-services-maps چکار کنم درست بشه ؟ خواهشمندم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 30 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 سلام خب اضافش نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atlasm 17
سلام و درود به همه عزیزان
دوستان یه پروژه رو میخوام کامپایل کنم تو قسمت Generating R file. میمونه و رد نمیشه
میتونید کمکم کنید مشکل از چیه ؟
تو بقیه پروژه هام مشکلی نیس فقط تو این اینجوری میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.