milimod 0 ارسال شده در 2 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2017 سلام دوستان ی سوال دارم آیا میشه html که دارای فایل های css و js به صورت کامل با قابلیت WebView روی B4A به صورت افـــلایــن پیاده کرد ؟ مثلا قالب زیر در نظر بگیرید : ### myteamspeak_intro ### آیا امکانش هست تمامی فایل های مورد نیاز قالب بالا ( مثلا css و تصاویرش ) با دستورات مختلف توی b4a اجرا کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید. فقط نمیخوام بصورت انلاین باشه ( انلاینش که کلا کار خاصی نداره ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 329 ارسال شده در 2 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2017 آره چرا نمیشه تمامی پوشه های HTML رو توی resource قرار بدین و از طریق WebView صفحه ی HTML رو لود کنید اون پوشه ها رو هم توی صفحه ی HTML آدرس دهی شده باشه جواب میده دیگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milimod 0
سلام دوستان ی سوال دارم
آیا میشه html که دارای فایل های css و js به صورت کامل با قابلیت WebView روی B4A به صورت افـــلایــن پیاده کرد ؟
مثلا قالب زیر در نظر بگیرید :
### myteamspeak_intro ###
آیا امکانش هست تمامی فایل های مورد نیاز قالب بالا ( مثلا css و تصاویرش ) با دستورات مختلف توی b4a اجرا کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
فقط نمیخوام بصورت انلاین باشه ( انلاینش که کلا کار خاصی نداره )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.