milimod 0 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان ی سوال دارم آیا میشه html که دارای فایل های css و js به صورت کامل با قابلیت WebView روی B4A به صورت افـــلایــن پیاده کرد ؟ مثلا قالب زیر در نظر بگیرید : ### myteamspeak_intro ### آیا امکانش هست تمامی فایل های مورد نیاز قالب بالا ( مثلا css و تصاویرش ) با دستورات مختلف توی b4a اجرا کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید. فقط نمیخوام بصورت انلاین باشه ( انلاینش که کلا کار خاصی نداره ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۶ آره چرا نمیشه تمامی پوشه های HTML رو توی resource قرار بدین و از طریق WebView صفحه ی HTML رو لود کنید اون پوشه ها رو هم توی صفحه ی HTML آدرس دهی شده باشه جواب میده دیگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milimod 0
سلام دوستان ی سوال دارم
آیا میشه html که دارای فایل های css و js به صورت کامل با قابلیت WebView روی B4A به صورت افـــلایــن پیاده کرد ؟
مثلا قالب زیر در نظر بگیرید :
### myteamspeak_intro ###
آیا امکانش هست تمامی فایل های مورد نیاز قالب بالا ( مثلا css و تصاویرش ) با دستورات مختلف توی b4a اجرا کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
فقط نمیخوام بصورت انلاین باشه ( انلاینش که کلا کار خاصی نداره )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.