moh3n 16 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سلام میشه تصویر دوربینو تو چندتا پنل نمایش داد ؟ مثل تصویر زیر : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ ایده زیباییه این چه برنامه ای ست لطفا لینک بدبد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اسم برنامشو نمیدونم. ولی دارم یه برنامه ای درست میکنم که میخوام از قابلیت توی برنامم استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ *hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moinmah 40 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ دوربین سیستم عامل IOS هستش البته دوربین Sony و Samsung هم اینجوریه... شما باید از کتابخانه هایی استفاده کنی که هم دوربین داشته باشه و هم افکت که تو هر پنلی لود کردی بگی دوربین panel1 افکت مثلا HDR رو داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ http://www.b4x.com/android/forum/threads/1-camera-2-panels.35751/ دوستمون ارل (الکی یعنی من خیلی باش رفیقم) گفته : It will not happen automatically. You will need to convert the preview image to a Bitmap object and then show it on the second panel. You can use PreviewImageToJpeg from CameraEx to convert the raw data to a Jpeg image. The next step will be to create an InputStream with InputStream.InitializeFromBytesArray and create the image with Bitmap.Initialize2. یعنی میشه یه کارایی کرد ولی من حالشو نداشتم سورس و براتون میزارم ببینید CameraEx.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
میشه تصویر دوربینو تو چندتا پنل نمایش داد ؟
مثل تصویر زیر :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.