mojtaba2213 4 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سلام دوستان و اساتید! من می خواهم در برنامه ام کاربر روی یک باتن کلیک کند و برنامه به صورت خودکار یک فایل رو که در هاستم آپلود کردم دانلود کنه و توسط پلیر های خود گوشی یا داخل نرم افزارم نمایش بده لطفا من را راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۶ در در 1396/08/15, 19:00:32، mojtaba2213 گفته است : کد هاش رو نمیتونم بنویسم خودم یک کد نوشتم ولی بعد از دانلود ویدیو رو پخش نمیکنه میشه کد هایی رو که باید نوشته بشه بیشتر توضیح بدید؟ ببخشید نتونستید پیدا کنید من خیلی نیازمندم به این تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سلام اگر به خود فایل احتیاجی نیست که نیازی به دانلود کردن فایل ندارید. کافیه به صورت انلاین ویدیو یا فایل صوتی رو استریم کنید. به وسیله ی کتابخونه ی Audio که به صورت پیشفرض برای بیسیک وجود داره با این دوتا می تونید کاری که می خوایید انجام بدید » Dim vv As VideoView Dim ms As MediaPlayerStream اگرم دوست داشتید فایل رو دانلود کنید و بعد توی برنامه اجرا کنید خب بازم به وسیله ی کتابخونه ی Audio و تقریبا همون کلاسای بالایی » Dim vv As VideoView Dim mp As MediaPlayer لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ در در 1396/08/14, 17:08:12، مجید آرتا گفته است : سلام اگر به خود فایل احتیاجی نیست که نیازی به دانلود کردن فایل ندارید. کافیه به صورت انلاین ویدیو یا فایل صوتی رو استریم کنید. به وسیله ی کتابخونه ی Audio که به صورت پیشفرض برای بیسیک وجود داره با این دوتا می تونید کاری که می خوایید انجام بدید » Dim vv As VideoView Dim ms As MediaPlayerStream اگرم دوست داشتید فایل رو دانلود کنید و بعد توی برنامه اجرا کنید خب بازم به وسیله ی کتابخونه ی Audio و تقریبا همون کلاسای بالایی » Dim vv As VideoView Dim mp As MediaPlayer کد هاش رو نمیتونم بنویسم خودم یک کد نوشتم ولی بعد از دانلود ویدیو رو پخش نمیکنه میشه کد هایی رو که باید نوشته بشه بیشتر توضیح بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سلام. یک سمپل ازشون تا صبح براتون قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba2213 4 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام. یک سمپل ازشون تا صبح براتون قرار میدم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojtaba2213 4
سلام دوستان و اساتید!
من می خواهم در برنامه ام کاربر روی یک باتن کلیک کند و برنامه به صورت خودکار یک فایل رو که در هاستم آپلود کردم دانلود کنه و توسط پلیر های خود گوشی یا داخل نرم افزارم نمایش بده
لطفا من را راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.